مطالب مرتبط:
انتقاد شدید مادورو از سکوت جهانی در مقابل نسل کشی اسراییل در غزه
2 ضربه امنیتی حماس به اسراییل و آمریکا در غزه
مادورو ، سکوت جهانی در مقابل نسل کشی فلسطینی ها توسط اسراییل را محکوم کرد
نسل کشی صهیونیست ها در غزه حامیان آنها را به اعتراض واداشت
فراخوان گزارشگر سازمان ملل: اروپا همکاری با اسراییل را به دلیل «نسل کشی و آپارتاید» تعلیق کند
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 25 تیر 1404 ساعت 17:252025-07-16بين الملل

بقایی: آمریکا، منتقدان نسل کشی اسراییل در غزه را با تحریم ساکت می کند


سخنگوی وزارت امور خارجه در تکمیل اظهارنظر مسئول سابق سیاست خارجی اتحادیه اروپا در انتقاد از بی عملی اتحادیه اروپا در قبال جنایات اسراییل، - به گزارش تابناک به نقل از ایرنا؛ اسماعیل بقایی سخنگوی وزارت امور خارجه با اشاره به پیام جوزپ بورل مسئول سابق سیاست خارجه اتحادیه اروپا در شبکه ایکس، نوشت: و این درست در راستای تحریم گزارشگر ویژه فلسطین فرانچسکا آلبانیز توسط ایالات متحده است تا هر منتقد نسل کشی و جنایات وحشیانه مداوم اسراییل در غزه و کرانه باختری را ساکت کند .

مسئول سابق سیاست خارجی اتحادیه اروپا درپیامی نوشته بود: شورای اتحادیه اروپا دیروز نتوانست در مورد نقض بند مربوط به حقوق بشر در توافقنامه همکاری توسط اسراییل، تصمیمی بگیرد.

اما این خود یک تصمیم است: اروپا تصمیم می گیرد که جنایات جنگی مداوم اسراییل را مجازات نکند و اجازه می دهد نسل کشی غزه بدون وقفه ادامه یابد .

فرانچسکا آلبانیز گزارشگر ویژه سازمان ملل در امور سرزمین های اشغالی فلسطین، که تحت تحریم آمریکا قرار گرفته است، روز سه شنبه از اتحادیه اروپا خواست تا توافق نامه همکاری با رژیم اسراییل را به حالت تعلیق درآورد.

او با استناد به تعهدات قانونی اتحادیه اروپا در چارچوب حقوق بین الملل، هشدار داد که ادامه روابط عادی با تل آویو، مصداق همدستی در اشغال، آپارتا


برچسب ها: اتحادیه اروپا - سخنگوی وزارت امور خارجه - اتحادیه - اسراییل - اروپا - وزارت امور خارجه - سخنگوی وزارت
آخرین اخبار سرویس:

بقایی: آمریکا، منتقدان نسل کشی اسراییل در غزه را با تحریم ساکت می کند

بقایی: آمریکا، منتقدان نسل کشی اسراییل در غزه را با تحریم ساکت می کند