مطالب مرتبط:
اظهارات جدید یک مقام مسئول/ پیش از حمله اسراییل پیگیر ساماندهی اتباع بودیم/ 80 درصد اتباع افغانستانی از مرز پاکستان وارد می شوند
لاریجانی: اسراییل قصد داشت بعد از حمله به سران کشور و افراد مهم، سراغ رهبری بیایند + فیلم
چراغ سبز کشور هند برای خرید نفت از ایران
رییس سازمان سیا :آمریکا در حمله خود به ایران تنها تاسیسات تبدیل فلز در این کشور را از بین برده
رییس سازمان اورژانس کشور: در جنگ 12روزه، 10 هزار مأموریت انجام شد | 7 بیمارستان مورد حمله قرار گرفت
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 9 تیر 1404 ساعت 15:252025-06-30بين الملل

حمله اخیر هند به پاکستان باعث انزوای این کشور شد


سکوت دهلی نو در مورد ویرانی های غزه و تشدید تنش های غیرقابل توجیه علیه ایران، نشان دهنده گسستی نگران کننده با سنت های اخلاقی و دیپلماتیک ما است.

- به گزارش جماران، روزنامه لوموند نوشت: هند پس از جنگ اخیر خود با پاکستان، قربانی سیاست چندجانبه گرایی خود شد، در حالی که اسلام آباد که سال ها به حاشیه رانده شده بود، به چین و ایالات متحده نزدیک شد و با قدرت به صحنه بین المللی بازگشت.

این روزنامه -در گزارشی به قلم سوفی لندرین، خبرنگار خود در دهلی نو- توضیح داد که دیدار ژنرال عاصم منیر، فرمانده ارتش پاکستان، از کاخ سفید در 18 ژوئن و تمجید دونالد ترامپ، رییس جمهور آمریکا از او، شوکی در هند ایجاد کرد.

بالویر آرورا، معاون رییس سابق دانشگاه جواهر لعل نهرو می گوید: ما شاهد یک چرخش شگفت انگیز در این مسیر هستیم، جایی که ایالات متحده و چین به پاکستان ابراز علاقه می کنند و هند به طور بی سابقه ای منزوی می شود.

با وجود اینکه نارندرا مودی، نخست وزیر هند، فرستادگانی را به 32 کشور فرستاد تا پاکستان را منزوی کرده و اتهام تروریسم را به آن بچسباند و عملیات سیندور (حمله به پاکستان) خود را ترویج کند، اسلام آباد اخیراً دو منصب پی در پی در دو نهاد وابسته به سازمان ملل متحد به دست آورده است: ریاست کمیته تحریم های طالبان و معاونت کمیته مبارزه با تروریسم.


برچسب ها: پاکستان - ایالات متحده - رییس جمهور آمریکا - روزنامه - دهلی نو - جواهر لعل نهرو - فرمانده ارتش
آخرین اخبار سرویس:

حمله اخیر هند به پاکستان باعث انزوای این کشور شد

حمله اخیر هند به پاکستان باعث انزوای این کشور شد