| چهارشنبه، 11 تیر 1404 ساعت 17:152025-07-02بين الملل
جان قزوینیان، مورخ، استاد سابق دانشگاه پنسیلوانیا و نویسنده کتاب «ایران و آمریکا؛ تاریخ یک رابطه» به هفت صبح گفته است: «معتقدم سیاستی که ایران در پیش گرفته، - جان قزوینیان، مورخ، استاد سابق دانشگاه پنسیلوانیا و نویسنده کتاب ایران و آمریکا؛ تاریخ یک رابطه به هفت صبح گفته است: معتقدم سیاستی که ایران در پیش گرفته، سیاستی از نوع سنتی فلسفه های سیاسی، پیروی می کند.
فکر می کنم اگر رژیم شاه هم در این وضعیت بود، دقیقاً با همین روش با ایالات متحده آمریکا برخورد می کرد.
این یک نکته کلیدی است.
البته رژیم شاه رابطه بسیار متفاوتی با ایالات متحده داشت اما اگر بتوانیم دنیایی را تصور کنیم که به نوعی شاه و ایالات متحده مقابل هم قرار می گرفتند، فکر می کنم او نیز دقیقاً به همین شکل عمل می کرد.
اظهارات این مورخ را می بینید و می شنوید.
برچسب ها: دانشگاه پنسیلوانیا -
ایالات متحده -
نویسنده کتاب -
ایران -
پنسیلوانیا -
آمریکا -
ایالات متحده آمریکا |
آخرین اخبار سرویس:
|
اگر شاه هم در قدرت بود، همان کاری را می کرد که امروز جمهوری اسلامی انجام می دهد
اگر شاه هم در قدرت بود، همان کاری را می کرد که امروز جمهوری اسلامی انجام می دهد
همه حقوق این سایت برای قطره محفوظ است. قطره مسئولیتی در قبال محتوای مطالب ندارد.
تمامی خدمات این سایت، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می باشند و فعالیت های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.