مطالب مرتبط:
نایب رییس کمیسیون صنایع و معادن مجلس از برنامه وزارت ارتباطات برای جبران خسارات کسب و کارهای اینترنتی آسیب دیده از جنگ خبر داد
ببینید | وزارت ارتباطات: سران رده بالای کشوری و لشکری به هیچ وجه نباید از واتس اپ استفاده کنند
بسته حمایتی وزارت ارتباطات برای جبران خسارات کسب و کارهای اینترنتی آسیب دیده از جنگ
ببینید | واکنش وزارت ارتباطات به اختلال مسیریاب ها!
بسته حمایتی وزارت ارتباطات برای جبران خسارات کسب و کارهای اینترنتی آسیب دیده از جنگ
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 23 تیر 1404 ساعت 17:102025-07-14اقتصادي

چرا ایرانسل تعرفه های اینترنت را افزایش داد؟/ تخلف، بیخ گوش وزارت ارتباطات


در حالی که هنوز پاسخ رسمی نهاد های ناظر به درخواست افزایش قیمت اینترنت از سوی اپراتور ها اعلام نشده بود، ایرانسل بی سروصدا نرخ بسته های اینترنتی خود را افزایش داده است؛ - حدود دو ماه قبل، خبر درخواست اپراتورهای اصلی تلفن همراه ایران شامل ایرانسل، همراه اول و رایتل برای افزایش 70 درصدی قیمت بسته های اینترنت، موجی از واکنش های انتقادی را به دنبال داشته است.

  به گزارش سرویس اقتصادی تابناک؛ این درخواست که به صورت رسمی به سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی ارسال و با مخالفت وزیر ارتباطات و رییس این سازمان مواجه شد که چنین افزایشی به هیچ وجه مورد تأیید نیست.

از سوی دیگر، برخی نمایندگان مجلس شورای اسلامی نیز نسبت به پیشنهاد افزایش قیمت بسته های اینترنتی واکنش نشان دادند.

فتح الله توسلی، عضو کمیسیون اقتصادی مجلس، در این خصوص گفته بود: مدیریت معیشت مردم فقط به نان و غذا محدود نمی شود، بلکه اینترنت به عنوان ابزاری حیاتی برای کسب اطلاع، آموزش، پژوهش و فعالیت های اقتصادی، جزیی از معیشت مردم به شمار می رود.

امروزه بخش عمده ای از خدمات اداری، اقتصادی و آموزشی به صورت آنلاین ارائه می شود و این موضوع نیازمند دسترسی پایدار و مقرون به صرفه به اینترنت است.


برچسب ها: افزایش - اینترنت - ارتباطات - افزایش قیمت - ایرانسل - درخواست - ایران
آخرین اخبار سرویس:

چرا ایرانسل تعرفه های اینترنت را افزایش داد؟/ تخلف، بیخ گوش وزارت ارتباطات

چرا ایرانسل تعرفه های اینترنت را افزایش داد؟/ تخلف، بیخ گوش وزارت ارتباطات