مطالب مرتبط:
مجروح شدن کودک 8 ساله در تعقیب و گریز پلیس با قاچاقچیان در قشم
مجروح شدن کودک 8 ساله قشمی در تعقیب و گریز با قاچاقچیان
قشم خونین شد/ حادثه تلخ برای کودک هشت ساله در درگیری پلیس و قاچاقچیان!
کودک 8 ساله در جریان تعقیب و گریز پلیس با قاچاقچیان در قشم زخمی شد
حادثه تلخ برای کودک هشت ساله در درگیری پلیس و قاچاقچیان!
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 16 تیر 1404 ساعت 19:452025-07-07حوادث

ورود دادستان به ماجرای مجروح شدن کودک در شلیک پلیس


دادستان قشم از رسیدگی ویژه به پرونده مجروح شدن یک کودک در حادثه محور رمچاه - درگهان خبر داد و بر لزوم برخورد قاطع با هرگونه تخلف احتمالی تاکید کرد.

- به گزارش تابناک به نقل از روابط عمومی دادسرای قشم، امید مهدوی مجد، دادستان عمومی و انقلاب شهرستان قشم امروز دوشنبه 16 تیر با اشاره به حادثه اتفاق افتاده در محور مواصلاتی رمچاه - درگهان که منجر به مجروح شدن یک کودک شده است، اظهار کرد: موضوع در حال بررسی دقیق قضایی است.

وی با بیان اینکه این پرونده با حساسیت و به صورت ویژه در حال رسیدگی است، گفت: بازپرس ویژه دادسرا برای رسیدگی میدانی و بررسی همه جانبه این حادثه، در بیمارستان حضور یافته است.

دادستان قشم افزود: پس از اطلاع از وقوع این حادثه، اقدامات قضایی برای بررسی ابعاد مختلف ماجرا آغاز شد و بازپرس دادسرا مأمور شد تا ضمن حضور در بیمارستان پیامبر اعظم (ص)، از وضعیت مصدوم و اظهارات مرتبط با این حادثه مطلع شود و گزارش لازم را تهیه کند.

وی تأکید کرد: این پرونده به صورت ویژه و با اولویت رسیدگی خواهد شد تا حقیقت ماجرا مشخص و با هرگونه تخلف احتمالی در چارچوب قانون برخورد شود.

مهدوی مجد افزود: از مردم جزیره درخواست می شود از گمانه زنی ها و انتشار اخبار تأییدنشده در فضای مجازی خودداری و اخبار را از منابع رسمی دنبال کنند.


برچسب ها: دادستان - دادستان عمومی و انقلاب - حادثه - رسیدگی - دادسرا - بیمارستان - مجروح
آخرین اخبار سرویس:

ورود دادستان به ماجرای مجروح شدن کودک در شلیک پلیس

ورود دادستان به ماجرای مجروح شدن کودک در شلیک پلیس