مطالب مرتبط:
کاهش 40 درصدی بارش ها و افت منابع آبی در خراسان جنوبی
عراقچی و معاون وزیر خارجه چین در اجلاس بریکس/ تاکید بر کاهش تنش ها و حمایت از صلح
پزشکیان:دفاع از خاک ایران و دیپلماسی، راه کاهش تنش است
کاهش 75 هزار تنی محصولات کشاورزی بر اثر خشکسالی در بروجرد
برای پزشکیان میدان، دفاع از خاک ایران و دیپلماسی، راه کاهش تنش است
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 17 تیر 1404 ساعت 20:552025-07-08اقتصادي

کاهش تنش آبی در باغها و مزارع کشاورزی با رهاسازی آب از سد مهاباد


با رهاسازی آب از سد مهاباد تنش آبی در باغها و مزارع کشاورزی این شهرستان کاهش یافت.

- به گزارش خبرگزاری صدا وسیمای مرکز مهاباد ؛ سد مهاباد علاوه برتأمین آب آشامیدنی شهروندان، آبیاری بیش از 12 هزار هکتار از زمینهای کشاورزی شهرستان را زیر پوشش قرار می دهد.

مدیر امورآب شهرستان مهاباد گفت: رهاسازی آب با هدف آبیاری محصولات کشاورزی، تقویت منابع زیرزمینی و کاهش تنش آبی در باغها و مزارع کشاورزی صورت گرفته است.

 خالد رحمانی افزود: سهمیه آب بخش کشاورزی با دبی 16 مترمکعب برثانیه با درخواست کشاورزان این شهرستان از مخزن سد مهاباد رهاسازی شده است.

 رحمانی اضافه کرد: بر اساس بند یک مصوبات شورای حفاظت از منابع آب شهرستان مقرر شد که در تیر ماه جاری برای جلوگیری از تنش آبی به باغها و اراضی  پایاب  سد مهاباد 23 میلیون متر مکعب در یک نوبت به ازای هرهکتار دو ساعت در اختیار کشاورزان قرار بگیرد.

امسال باتوجه به وضعیت مخزن سد مهاباد و اولویت آب آشامیدنی شهروندان، تنها یک مرحله رهاسازی آب از مخزن سد این شهرستان انجام خواهد شد.

   


برچسب ها: سد مهاباد - کشاورزی - مهاباد - مزارع کشاورزی - شهرستان - رهاسازی آب - رهاسازی
آخرین اخبار سرویس:

کاهش تنش آبی در باغها و مزارع کشاورزی با رهاسازی آب از سد مهاباد

کاهش تنش آبی در باغها و مزارع کشاورزی با رهاسازی آب از سد مهاباد