مطالب مرتبط:
تلاش برای مهار آتش سوزی در ارتفاعات ارغوان ایلام ادامه دارد
آتش سوزی چند لنج صیادی در سیریک
مهار آتش سوزی در اسکله صیادی سیریک
آتش سوزی در اسکله صیادی سیریک مهار شد
وقوع آتش سوزی در تعدادی لنج صیادی/ علت اعلام شد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 2 تیر 1404 ساعت 20:302025-06-23حوادث

عاملان آتش سوزی کوه های اطراف شیراز دستگیر شدند


مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان فارس گفت: عاملان آتش سوزی های ارتفاعات قره باغ با درایت و همکاری مردم شناسایی و دستگیر شدند.

- شیراز- مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان فارس گفت: عاملان آتش سوزی های ارتفاعات قره باغ با درایت و همکاری مردم شناسایی و دستگیر شدند.

به گزارش خبرگزاری مهر ، حجت الله مرادی گفت: 3 نفر که اقدام به ایجاد حریق در ارتفاعات پیرامون شهر شیراز کرده بودند با گزارشات مردمی و همکاری نیروهای انتظامی شناسایی و بازداشت شدند، برای این متخلفان پرونده تشکیل و به محاکم قضایی ارجاع شده است.

وی همچنین ضمن هشدار جدی و برخورد قاطعانه با عوامل و مسببان آتش سوزی ادامه داد: بر اساس ماده 45 قانون حفاظت و بهره برداری از جنگل ها و مراتع، هر کس در جنگل یا مرتع به طور عمد آتش سوزی ایجاد کند، به حبس از 3 تا 10 سال محکوم خواهد شد.

مرادی افزود: همچنین برابر ماده 47 این قانون نیز آن دسته از باغداران و کشاورزانی که اقدام به آتش زدن حریم باغات خود و سرایت آن در اراضی ملی شوند به یک تا دو سال حبس محکوم خواهند شد.

مدیرکل منابع طبیعی فارس ضمن قدردانی از همکاری همیاران و طبیعت دوستان، از همه دوستداران طبیعت و مردم خواست در صورت مشاهده هر گونه تخلف و یا آتش سوزی در هرنقطه ای از اراضی جنگلی و مرتعی به طور شبانه روزی با شماره تلفن های 139


برچسب ها: منابع طبیعی و آبخیزداری - آتش سوزی - مدیرکل منابع طبیعی - ارتفاعات - منابع طبیعی - شناسایی - استان فارس
آخرین اخبار سرویس:

عاملان آتش سوزی کوه های اطراف شیراز دستگیر شدند

عاملان آتش سوزی کوه های اطراف شیراز دستگیر شدند