مطالب مرتبط:
هشدار عراقچی به شورای امنیت درباره سوءاستفاده 3 کشور اروپایی از قطعنامه برجام
نامه عراقچی به دبیرکل سازمان ملل و شورای امنیت در خصوص مکانیسم ماشه: سه کشور اروپایی نمی توانند و نباید اجازه یابند با سوءاستفاده از قطعنامه ای که خود به آن پایبند نبوده اند، اعتبار شورای امنیت سازمان ملل را زیر سوال ببرند
هشدار عراقچی درباره سوءاستفاده 3 کشور اروپایی از برجام
عکس | خراب کاری بامزه بکام؛ مالک اینترمیامی کچل شد!
هشدار عراقچی درباره سوءاستفاده 3 کشور اروپایی از مکانیسم ماشه
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 30 تیر 1404 ساعت 09:552025-07-21فناوري

مسئولیت سوءاستفاده از سیم کارت برعهده مالک است


معاون امور پستی، ارتباطی و فناوری اطلاعات رگولاتوری اعلام کرد: مسئولیت قانونی و حقوقی هرگونه سوء استفاده از سیم کارت، بر عهده مالک آن است.

- به گزارش خبرگزاری صدا وسیما، سید محمد امامی معاون امور پستی، ارتباطی و فناوری اطلاعات رگولاتوری اعلام کرد: مسئولیت قانونی و حقوقی هرگونه سو استفاده از سیم کارت، بر عهده مالک آن است.

برهمین اساس مالکین سیم کارت با توجه به مشاهده برخی سو استفاده ها در شرایط اخیر، بایستی ازهرگونه واگذاری غیرقانونی از قبیل اجاره، امانت و…سیمکارت خودشان به دیگران بویژه اتباع خارجی خودداری کنند.

وی افزود: در راستای حفظ حقوق کاربران و جلوگیری از سواستفاده از سیم کارت های دراختیار کاربران لازم است همه مشترکان از تمامی سیم کارت هایی که به نام خود دارند، آگاهی داشته باشند.

امامی درباره تعداد سیم کارت های بنام شخص گفت: براساس مقررات هر شخص حقیقی متقاضی می تواند از مجموع اپراتور های تلفن همراه کشور، ده سیم کارت و اتباع خارجی قانونی پس از طی مراحل کامل احراز هویت تعیین شده، می توانند 3 سیمکارت به نام خود در اپراتور های مختلف فعال کنند.

وی در تشریح نحوه اطلاع مشترکان از تعداد سیمکارت های ثبت شده به نام خودشان اظهار کرد: مشترکان به منظور مدیریت سیمکارت های تحت مالکیت خود و همچنین اطلاع از تعداد سیمکارت های


برچسب ها: سیم کارت - استفاده - کارت - فناوری اطلاعات - معاون امور - سو استفاده - قانونی
آخرین اخبار سرویس:

مسئولیت سوءاستفاده از سیم کارت برعهده مالک است

مسئولیت سوءاستفاده از سیم کارت برعهده مالک است