مطالب مرتبط:
سرنوشت استقلال با این مصدومیت دچار تغییر شد
ایتالیا: سناریوی درگیری در خاورمیانه تغییر کرد
سورپرایز موشکی ایران در اولین روز تابستان | تغییر سیاست ایران در حملات موشکی به اسراییل (سیاست موشکی ایران) + ورود مستقیم ایالات متحده به میدان نبرد ایران و اسراییل
قیمت بلیت سینماهای تهران از امروز تغییر کرد
تغییر جهت نفتکش بریتانیایی پس از حمله آمریکا به ایران
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 2 تیر 1404 ساعت 12:102025-06-23سياسي

سپاه تغییر تاکتیک داد


سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در موج 21 از عملیات موشک خود، پیش از ظهر امروز دوشنبه با چندین موشک، اهداف مختلفی را در سرزمین های اشغالی هدف قرار داد.

- به گزارش تابناک به نقل از فارس؛ سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در موج 21 از عملیات موشک خود، پیش از ظهر امروز دوشنبه با چندین موشک، اهداف مختلفی را در سرزمین های اشغالی هدف قرار داد.

در این حمله ترکیبی، از موشک های سوخت جامد و مایع و همچنین پهپادهای انتحاری استفاده شده است.

سپاه پاسداران در این حمله، تاکتیک زیرآتش بردن تل آویو و حیفا را تغییر داده و نقاط متعددی از شمال تا جنوب سرزمین های اشغالی را هدف قرار داده است.

اسراییلی ها می گویند، این حمله طولانی ترین زمان به صدا درآمدن آژیر خطر در سرزمین های اشغالی بوده و موجب رعب و وحشت شده است.

گزارش های اولیه حکایت از این دارد که شمال حیفا، حیفا، تل آویو، عسقلان، عکا، اسدود زیر ضربات موشکی ایران رفته اند و تعداد زیادی از موشک ها در صفد، لاخیش (جنوب تل آویو)، عسقلان، اسدود و بیسان اصابت کرده اند.


برچسب ها: سرزمین های اشغالی - سپاه پاسداران انقلاب - سپاه پاسداران - انقلاب اسلامی - سرزمین - موشک - پاسداران
آخرین اخبار سرویس:

سپاه تغییر تاکتیک داد

سپاه تغییر تاکتیک داد