مطالب مرتبط:
جذب اعتبارات ملی مولفه موثر برای پیشرفت طرح های عمرانی در زنجان است
دستگاه های اجرایی و شهرداری های استان بوشهر 18 هزار میلیارد ریال اعتبار جذب کردند
فرماندار گچساران: پروژه های نیمه تمام در اولویت تامین اعتبارات لست
اعتبارات پروژه های شهرستان کلات از 3200 میلیارد گذشت
فرماندار: اعتبارات تملک دارایی تفتان سیستان و بلوچستان 30 درصد افزایش یافت
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 19 تیر 1404 ساعت 15:502025-07-10سياسي

برخی دستگاه ها در جذب اعتبارات ضعیف عمل می کنند


نماینده ماهنشان وایجرود در مجلس شورای اسلامی گفت: برخی دستگاه ها درجذب و پیگیری اعتبارات ملی عملکرد ضعیفی داشته اند و این باعث شده استان نتواند از تمام ظرفیت های تخصیص بودجه بهره ببرد.

- زنجان-نماینده ماهنشان وایجرود در مجلس شورای اسلامی گفت: برخی دستگاه ها درجذب و پیگیری اعتبارات ملی عملکرد ضعیفی داشته اند و این باعث شده استان نتواند از تمام ظرفیت های تخصیص بودجه بهره ببرد.

به گزارش خبرنگار مهر ، سیدجمال موسوی بعد از ظهر پنج شنبه در جلسه شورای برنامه ریزی و توسعه استان زنجان با انتقاد از عقب ماندگی های زیرساختی در استان زنجان، خواستار نگاه ویژه دولت به پروژه های عمرانی به ویژه در مناطق روستایی شد.

موسوی با اشاره به پروژه راه آهن زنجان – بیجار که نزدیک به 20 سال از آغاز آن می گذرد، گفت: این پروژه هنوز به پایان نرسیده و نیازمند تخصیص اعتبار ویژه در سفر آینده رییس جمهور به استان است.

وی افزود: بیش از 90 درصد جمعیت حوزه انتخابیه ماهنشان و ایجرود روستایی است و در زمینه هایی مانند فاضلاب، آب، راه های روستایی و مسکن با چالش های جدی روبه رو هستیم.

گرچه بنیاد مسکن اقدامات خوبی انجام داده اما نیاز به حمایت بیشتری دارد.

نماینده ماهنشان و ایجرود با گلایه از عملکرد برخی مدیران کل در استان، گفت: برخی دستگاه ها در جذب و پیگیری اعتبارا


برچسب ها: مجلس شورای اسلامی - دستگاه ها - اعتبارات - اعتبار - اعتبارات ملی - شورای برنامه ریزی و توسعه - شورای اسلامی
آخرین اخبار سرویس:

برخی دستگاه ها در جذب اعتبارات ضعیف عمل می کنند

برخی دستگاه ها در جذب اعتبارات ضعیف عمل می کنند