مطالب مرتبط:
مومنی: بیش از 70 درصد اتباع خارج شده داوطلبانه ایران را ترک کردند
مومنی: بیش از 70 درصد اتباع خارج شده داوطلبانه ایران را ترک کردند
مومنی: بیش از 70 درصد اتباع داوطلبانه از ایران خارج شدند/ معاندین نه طرفدار افغانستان هستند و نه ایران
بیش از 70 درصد اتباع داوطلبانه ایران را ترک کردند
مومنی: 70درصد اتباع داوطلبانه از ایران خارج شدند (فیلم)
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 17 تیر 1404 ساعت 22:102025-07-08سياسي

مومنی: اکثر اتباع، داوطلبانه ایران را ترک کردند


وزیر کشور با بیان اینکه ساماندهی خوبی برای خروج اتباع از کشور انجام شده است، گفت: اکثر اتباعی که از کشور خارج شدند، داوطلبانه اقدام کردند.

- به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، اسکندر مومنی امروز در حاشیه مراسم بزرگداشت سرداران شهید غلامعلی رشید و علی شادمانی درباره برخی حواشی مربوط به خروج اتباع از کشورمان، اظهار کرد: ساماندهی خیلی خوب و به دور از افراط و تفریط برای خروج اتباع انجام شده است و اکثر اتباعی که از کشور خارج شدند، داوطلبانه اقدام کردند.

وی ادامه داد: ما با افغانستان سابقه تاریخی مشترکی داریم و بسیاری از مردم این کشور به تولید در کشور ما کمک کرده اند و نگاه منفی نسبت به آنها وجود ندارد.

برخی شبکه های معاندین که نه طرفدار مردم افغانستان هستند و نه ایران، در حال دامن زدن به التهابات هستند، ولی ما خروج اتباع را در روندی منطقی انجام می دهیم.


برچسب ها: اتباع - کشور - داوطلبانه - افغانستان - ساماندهی - خروج - مراسم بزرگداشت
آخرین اخبار سرویس:

مومنی: اکثر اتباع، داوطلبانه ایران را ترک کردند

مومنی: اکثر اتباع، داوطلبانه ایران را ترک کردند