مطالب مرتبط:
مهاجرانی: پرداخت کالابرگ به دهک های 3 به بالا حتمی است
ابهام در زمان واریز کالابرگ دهک های 4 تا 7؛ وعده دولت برای پرداخت حتمی
پرداخت کالابرگ به دهک های 3 به بالا قطعی شد | اعلام رسمی مهاجرانی
اطلاعیه مهم دولت از زمان پرداخت کالابرگ دهک 4 تا 7
واریز رسمی 2 کالابرگ 000 500 و 1,200,000 تومانی برای خانوارها | زمان واریز اعتبار کالابرگ برای دهک های 4 تا 7 هم مشخص شد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 25 تیر 1404 ساعت 13:152025-07-16سياسي

میدری: منابع برای پرداخت کالابرگ چهار دهک دیگر به خزانه رفته است


وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: کالابرگ سه دهک که پرداخت شده است و منابع برای پرداخت کالابرگ چهار دهک دیگر به خزانه رفته است و امیدوارم سریع تر پرداخت شود.

- وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: کالابرگ سه دهک که پرداخت شده است و منابع برای پرداخت کالابرگ چهار دهک دیگر به خزانه رفته است و امیدوارم سریع تر پرداخت شود.

به گزارش خبرنگار مهر ، احمد میدری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در حاشیه جلسه هیأت دولت امروز چهارشنبه (25 تیر 1404) در جمع خبرنگاران در خصوص صحت و سقم اخبار مبنی بر پرداخت نشدن حقوق برخی کارگران در ایام 12 روزه جنگ تحمیلی، گفت: بنده چنینی خبری را نداشته ام و اگر حقوقی پرداخت نشده باشد، باید به ما شکایت شود ولی افزایش میزان شکایت کارگران نداشته ایم.

وی در رابطه با میزان کالاهای اساسی در کشور، افزود: در ستاد تنظیم بازار که این هفته تشکیل شد، گزارشی از وضعیت کالاهای اساسی ارائه شد و بر اساس این گزارش مشکلی در این زمینه وجود ندارد.

میدری درباره زمان پرداخت کالابرگ برای چهار دهک باقی مانده، بیان کرد: کالابرگ سه دهک که پرداخت شده است و منابع برای پرداخت کالابرگ چهار دهک دیگر به خزانه رفته است و امیدوارم سریع تر پرداخت شود چون رییس جمهور هم تاکید دارد که این کالابرگ پرداخت شود.


برچسب ها: پرداخت - کالابرگ - رفاه اجتماعی - اجتماعی - منابع - خزانه - ستاد تنظیم بازار
آخرین اخبار سرویس:

میدری: منابع برای پرداخت کالابرگ چهار دهک دیگر به خزانه رفته است

میدری: منابع برای پرداخت کالابرگ چهار دهک دیگر به خزانه رفته است