مطالب مرتبط:
عفاف و حجاب سنگر امنیت فرهنگی و حافظ هویت اصیل ایرانی اسلامی است
عفاف و حجاب؛ سنگر امنیت فرهنگی و حافظ هویت اصیل ایرانی-اسلامی
تجلیل از الگو های برتر عفاف و حجاب لنگرود
21 تیر ماه، روز عفاف و حجاب
اجتماع بزرگ روز ملی عفاف و حجاب در مشهد برگزار می شود
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 21 تیر 1404 ساعت 20:202025-07-12سياسي

حجاب سنگر نخست مقابله با دین ستیزی است


نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی با اشاره به نقش حجاب در تقابل با سلطه استکباری، گفت: دشمنان دین، حجاب را به عنوان خاک ریز نخست در پروژه دین زدایی هدف گرفته اند.

- مشهد - نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی با اشاره به نقش حجاب در تقابل با سلطه استکباری، گفت: دشمنان دین، حجاب را به عنوان خاک ریز نخست در پروژه دین زدایی هدف گرفته اند.

به گزارش خبرنگار مهر ، آیت الله سید احمد علم الهدی عصر شنبه در نودمین سالگرد قیام خونین مسجد گوهرشاد و روز عفاف و حجاب که در حرم رضوی برگزار شد با تأکید بر اهمیت تاریخی و فرهنگی این قیام، حجاب را نخستین خاک ریز در مقابله با دین ستیزی دشمن دانست و اظهار کرد: حجاب ستیزی جبهه مقدم دشمن در مقابله با دین است، دشمنی که می خواست دین و اسلام را از این سرزمین براندازی کند و سلطه استعماری خود را بر کشور حاکم سازد، سنگر اول خود را حجاب قرار داد.

نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی با اشاره به ماهیت استعماری و ضددینی سیاست های حکومت پهلوی تصریح کرد: واقعه مسجد گوهرشاد حقیقتی فراتر از یک رخداد تاریخی صرف است و تا امروز نیز ادامه دارد؛ استکبار جهانی، در راستای توسعه سلطه خود و تثبیت حاکمیت شیطانی اش، بزرگ ترین مانع را در دین و آموزه های اسلامی می بیند.


برچسب ها: نماینده ولی فقیه - حجاب - آیت الله سید احمد علم الهدی - ولی فقیه - خراسان رضوی - نماینده - دشمن
آخرین اخبار سرویس:

حجاب سنگر نخست مقابله با دین ستیزی است

حجاب سنگر نخست مقابله با دین ستیزی است