مطالب مرتبط:
پزشکیان: با حضور مردم در میدان هیچ تهدیدی بر کشور موثر نخواهد بود/ نباید عده ای فکر کنند عقل کل هستند و همه چیز را فقط آنها می فهمند
پزشکیان: نباید عده ای فکر کنند که عقل کل هستند و فقط آنها همه چیز را به شکل صحیح می فهمند
پزشکیان: نباید عده ای فکر کنند عقل کل هستند و همه چیز را فقط آنها می فهمند
پزشکیان: نباید عده ای فکر کنند عقل کل هستند و همه چیز را فقط آنها می فهمند/ اگر مردم در میدان باشند هیچ تهدید و خطری بر کشور موثر نخواهد بود
عده ای نباید فکر کنند عقل کل هستند و همه چیز را فقط آنها می فهمند
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 9 تیر 1404 ساعت 18:252025-06-30سياسي

پزشکیان: نباید عده ای فکر کنند عقل کل هستند و همه چیز را فقط آنها می فهمند


پزشکیان در نشستی با جمعی از روسای اتحادیه ها و اصناف کشور شرط بهره گیری حداکثری از توانمندی های کشور و منطقه را حضور همه قشرها و آحاد جامعه در میدان عنوان و خاطرنشان کرد: - به گزارش جماران؛ رییس جمهور شرط بهره گیری حداکثری از توانمندی های کشور و منطقه را حضور همه قشرها و آحاد جامعه در میدان عنوان کرد و گفت: نباید عده ای فکر کنند که عقل کل هستند و همه چیز را فقط آنها به شکل صحیح می فهمند؛ باید همه مردم فارغ از جنس، زبان، مذهب و قومیت فرصت نقش آفرینی موثر در رفع مشکلات کشور و حرکت در مسیر عزت و سربلندی این آب و خاک داشته باشند.

مسعود پزشکیان صبح امروز دوشنبه در نشستی با جمعی از روسای اتحادیه ها و اصناف کشور، با بیان اینکه تشکل ها و ساختارهای عمومی و اجتماعی توانمند، از شاخص های توسعه یافتگی هستند، اظهار داشت: دولت آمادگی دارد در راستای ارتقای کارآمدی اتحادیه ها و اصناف، اختیارات لازم را به آنها اعطا کند.

رییس جمهور با بیان اینکه اتحادیه ها و اصناف نیز باید منافع عمومی را بر منافع تشکل و صنف خود ترجیح دهند تا روند رفع مشکلات تسریع شود، افزود: اگر تشکل های عمومی و اجتماعی مثل اتحادیه ها و اصناف کار خود را به درستی انجام دهند، آن وقت به راحتی می توان ساختارهای زائد دولتی را حذف و دولت را نیز کوچک و چابک کرد.


برچسب ها: پزشکیان - کشور - بهره گیری - توانمندی - اتحادیه - حداکثری - شاخص های توسعه
آخرین اخبار سرویس:

پزشکیان: نباید عده ای فکر کنند عقل کل هستند و همه چیز را فقط آنها می فهمند

پزشکیان: نباید عده ای فکر کنند عقل کل هستند و همه چیز را فقط آنها می فهمند