مطالب مرتبط:
واریزی شنبه 7 تیر برای خانوارها | 1/500/000 تومان به اعتبار کالابرگ سرپرستان خانوار دهک های 1 تا 3 اضافه شد بغیر از یارانه اصلی
تخصیص 73 میلیارد تومان برای زیرساخت های اربعین
کمک 30 میلیارد دلاری ترامپ برای راه اندازی برنامه هسته ای ایران !
گلزن ذوب آهن با پیراهن سبز برگشت(عکس)
اسپانیا: اختصاص پنج درصد از تولید ناخالص داخلی برای هزینه های نظامی غیرممکن است
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 7 تیر 1404 ساعت 14:352025-06-28سياسي

اختصاص 790 میلیارد تومان اعتبار به راه آهن اردبیل – میانه


اولین تخصیص بودجه امسال در سطح کشور به راه آهن اردبیل – میانه و به مبلغ 790 میلیارد تومان است.

- به گزارش خبرنگار مهر ، مسعود امامی یگانه ظهر شنبه در جلسه شورای برنامه ریزی و توسعه استان در محل سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان اردبیل، اظهار کرد: ایام شهادت سید و سالار شهیدان امام حسین (ع) و شهادت فرماندهان نظامی، دانشمندان هسته ای و هموطنان را به دنبال حملات وحشیانه رژیم صهیونیستی تسلیت گفته و تداوم راه عزتمندانه آنها را با قوت و قدرت خواستاریم.

وی تصریح کرد: تبصره بودجه سال 1404 و ظرفیت به وجود آمده در پیگیری اعتبارات ملی را مورد تاکید و یادآوری قرار می دهیم و امیدواریم مدیران دستگاه های اجرایی از ظرفیت نمایندگان استان در پیگیری جذب اعتبارات و مجموعه استانداری در پیگیری های هفته ای در تهران استفاده کرده و در این حوزه موفق عمل کنند.

استاندار اردبیل گفت: ما به صورت هفتگی با حضور در تهران و از طریق وزارتخانه ها و سازمان ها پیگیری های لازم را برای جذب اعتبارات بیشتر در استان انجام می دهیم و امیدواریم با سفر رییس جمهور به استان، مقدمات شایسته ای فراهم آید تا با تزریق منابع و اعتبارات مناسب، طرح های مهم و حیاتی این استان به سرانجام برسد.


برچسب ها: راه آهن اردبیل - استان - میلیارد تومان - سازمان مدیریت و برنامه ریزی - اردبیل - شورای برنامه ریزی و توسعه - برنامه ریزی
آخرین اخبار سرویس:

اختصاص 790 میلیارد تومان اعتبار به راه آهن اردبیل – میانه

اختصاص 790 میلیارد تومان اعتبار به راه آهن اردبیل – میانه