مطالب مرتبط:
شهرک های صنعتی اردبیل کانون تولید و اشتغال شد
تنگه هرمز به عنوان یک ابزار سیاسی و ژئوپولتیک قابل بهره برداری است
تسهیل واگذاری زمین به سرمایه گذاران فارس؛ حذف مزایده در 6شهرک صنعتی تقاضامحور
بازدید استاندار گیلان و مدیرعامل سازمان منطقه آزاد انزلی از واحدهای تولیدی شهرک صنعتی منطقه
تکمیل 18 واحد سوله کارگاهی در شهرک صنعتی البرز
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 17 تیر 1404 ساعت 13:552025-07-08اقتصادي

انعقاد 1580 قرارداد بهره برداری زمین در شهرک های صنعتی اردبیل


مدیرعامل شرکت شهرک های صنعتی استان اردبیل گفت: تاکنون در شهرک ها و نواحی صنعتی، بیش از 1580 قرارداد حق بهره برداری زمین با متقاضیان و سرمایه گذاران منعقد شده است که از بین، - انعقاد 1580 قرارداد بهره برداری زمین در شهرک های صنعتی اردبیل مدیرعامل شرکت شهرک های صنعتی استان اردبیل گفت: تاکنون در شهرک ها و نواحی صنعتی، بیش از 1580 قرارداد حق بهره برداری زمین با متقاضیان و سرمایه گذاران منعقد شده است که از بین، 800 واحد تولیدی با اشتغال بیش از 13 هزار نفر موفق به اخذ پروانه بهره برداری شده اند.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اردبیل هاشم علایی در جریان بازدید از واحد های تولیدی شهرک صنعتی اردبیل اظهار کرد: شرکت شهرک های صنعتی به عنوان یک سازمان توسعه ای، نقش بسزایی در توسعه صنعت استان دارد، همانگونه که این شرکت تلاش کرده است با تملک اراضی و اجرای پروژه های عمرانی متعدد، زمینه افزایش تولید و اشتغال را فراهم سازد.

وی با اشاره به فعالیت 20 شهرک و ناحیه صنعتی در استان، افزود: تاکنون در شهرک ها و نواحی صنعتی، بیش از 1580 قرارداد حق بهره برداری زمین با متقاضیان و سرمایه گذاران منعقد شده است که از بین، 800 واحد تولیدی با اشتغال بیش از 13 هزار نفر موفق به اخذ پروانه بهره برداری شده اند.


برچسب ها: شهرک های صنعتی - بهره برداری - شرکت شهرک های صنعتی - شرکت شهرک های صنعتی استان - شهرک ها - صنعتی - صنعت
آخرین اخبار سرویس:

انعقاد 1580 قرارداد بهره برداری زمین در شهرک های صنعتی اردبیل

انعقاد 1580 قرارداد بهره برداری زمین در شهرک های صنعتی اردبیل