مطالب مرتبط:
ترازوی کج حقوق بشر آمریکایی
حقوق بشر آمریکایی ابزاری برای سلطه طلبی غرب است
دلایل سوءاستفاده ابزاری آمریکا از حقوق بشر/ حقوق بشر آمریکایی؛ از نظریه تا عمل
لغو تحریم ها علیه سوریه شامل داعش یا ناقضان حقوق بشر نمی شود
دیده بان حقوق بشر اروپا - مدیترانه: جلوگیری از ورود سوخت ابزاری برای آوارگی اجباری است
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 11 تیر 1404 ساعت 16:402025-07-02بين الملل

ترازوی کج حقوق بشر آمریکایی


آمریکا درحالی خود را به عنوان پرچمدار جهانی حقوق بشر معرفی می کند که در کارنامه خود فهرستی طولانی از اقدامات ضدحقوق بشری، به ویژه علیه ملت ایران، - آمریکا درحالی خود را به عنوان پرچمدار جهانی حقوق بشر معرفی می کند که در کارنامه خود فهرستی طولانی از اقدامات ضدحقوق بشری، به ویژه علیه ملت ایران، به ثبت رسانده است.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز قزوین، ایالات متحده آمریکا در دهه های گذشته همواره ادعای دفاع از مبانی و اصول حقوق بشر را داشته و بر پایه این اظهارات به خود اجازه داده است تا در مورد وضعیت حقوق بشر در سایر کشورها اظهارات مداخله جویانه داشته باشد.

  از آغاز جنگ در ویتنام که به کشتار وحشیانه مردم این کشور انجامید تا حمله نظامی به افغانستان، عراق و سوریه که ده ها هزار کشته و زخمی برجای گذاشته و موجب گسترش قحطی شده است و این روند همچنان ادامه دارد.

  بررسی دقیق مواضع حقوق بشری آمریکا به صراحت نشان می دهد که دولتمردان این کشور موضع گیری در خصوص وضعیت حقوق بشر در سطح جهان را بر مبنای ترجیحات و منافع سیاسی انجام می دهند که موجب استفاده ابزاری از موضوع حقوق بشر در سطح بین المللی می شود.


برچسب ها: حقوق بشر - حقوق - آمریکا - جهانی حقوق بشر - حقوق بشری - خبرگزاری صداوسیما - حقوق بشر آمریکایی
آخرین اخبار سرویس:

ترازوی کج حقوق بشر آمریکایی

ترازوی کج حقوق بشر آمریکایی