مطالب مرتبط:
جعفری: با تمام توان برای ایران می جنگیم؛ روحیه ملی سرمایه اصلی ماست!
حمله دوباره اسراییل به ایران و پیش بینی سردار جعفری
جعفری: اعضای تیم فوتبال بانوان ایران برای پرچمشان می جنگند
سرمربی تیم ملی فوتبال بانوان: با تمام توان برای ایران می جنگیم
ادعای خبرساز آلمان علیه ایران
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 11 تیر 1404 ساعت 21:552025-07-02ورزشي

مرضیه جعفری: با تمام توان برای ایران می جنگیم


سرمربی تیم ملی فوتبال بانوان، با اشاره به حضور تیم در رقابت های پیش رو، از انگیزه مثال زدنی بازیکنان و تعهد عمیق آن ها به پرچم ایران عزیز سخن گفت.

- به گزارش تابناک به نقل از خبرورزشی، مسابقات گروه A انتخابی جام ملت های فوتبال بانوان آسیا با حضور تیم های ملی فوتبال بانوان ایران، اردن، سنگاپور، لبنان و بوتان از 16 تا 28 تیرماه در شهر امان برگزار می شود.

در همین رابطه مرضیه جعفری، سرمربی تیم ملی بانوان درباره حضور تیمش در اردن اظهار داشت: بازیکنان تیم ملی با تمام وجود برای نام ایران به میدان می روند.

انگیزه، غیرت و تعهدی که در وجود این دختران موج می زند، ستودنی است.

آن ها برای سربلندی ایران، از آسایش و آرامش خود گذشته اند و با افتخار، مسئولیت پوشیدن پیراهن تیم ملی را پذیرفته اند.

جعفری افزود: هدف ما فقط حضور در مسابقات نیست، بلکه می خواهیم نماینده ای شایسته برای ایران باشیم؛ به همین منظور با تمام وجود تلاش می کنیم تا بهترین عملکرد را ارائه دهیم.

وی با تأکید بر اهمیت روحیه ملی در ترکیب تیم ادامه داد: برای ما افتخار این است که بازیکنانی در اختیار داریم که با تمام توان برای پرچم کشورشان بازی می کنند.

این روحیه ملی و حس افتخار، سرمایه اصلی تیم ملی بانوان است.


برچسب ها: فوتبال بانوان - ایران - سرمربی تیم ملی - تیم ملی - بانوان - سرمربی تیم ملی فوتبال - فوتبال
آخرین اخبار سرویس:

مرضیه جعفری: با تمام توان برای ایران می جنگیم

مرضیه جعفری: با تمام توان برای ایران می جنگیم