مطالب مرتبط:
جام جهانی باشگاه ها؛ مسابقه در آمریکا، ترس در پاریس
جام جهانی آمریکا؛ چالش گرما و احتمال تکرار خاطره تلخ باجو!
جام جهانی آمریکا؛ چالش گرما و احتمال تکرار خاطره تلخ باجو!
ترامپ؛ عامل بی اعتمادی جهانی به آمریکا
نامه به رییس بین المجالس جهانی درباره ابعاد حقوقی جنایت آمریکا و اسراییل
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 22 تیر 1404 ساعت 19:252025-07-13ورزشي

گرمای آمریکا، کابوس بازیکنان جام جهانی: تکرار فاجعه باجو در راه است؟


با توجه به گرمای طاقت فرسای مسابقات جام جهانی باشگاه ها در آمریکا و تجربه تلخ جام جهانی 1994 که به پنالتی از دست رفته روبرتو باجو منجر شد، نگرانی ها درباره تأثیر شرایط آب و هوایی بر عملکرد بازیکنان در جام جهانی پیش رو افزایش یافته است.

- گرمای آمریکا، کابوس بازیکنان جام جهانی: تکرار فاجعه باجو در راه است؟ با توجه به گرمای طاقت فرسای مسابقات جام جهانی باشگاه ها در آمریکا و تجربه تلخ جام جهانی 1994 که به پنالتی از دست رفته روبرتو باجو منجر شد، نگرانی ها درباره تأثیر شرایط آب و هوایی بر عملکرد بازیکنان در جام جهانی پیش رو افزایش یافته است.

گرمای طاقت فرسای مسابقات فوتبال در آمریکا بازیکنان را برای جام جهانی پیش رو به چالش کشیده است.

به گزارش تسنیم، در جریان جام جهانی باشگاه ها 2025 که امشب با برگزاری دیدار فینال بین چلسی و پاری سن ژرمن در آمریکا به پایان می رسد؛ بازیکنان و مربیان علاوه بر تغییرات جوی منجر به قطع بازی بارها از گرمای شدید گله کرده اند.

برای مناسب سازی زمان پخش بازی در اروپا، بیشتر مسابقات در ساعات روز برنامه ریزی شده است؛ به همین دلیل دمای ورزشگاه ها اغلب از 30 درجه سانتی گراد فراتر می رود.

استراحت های بین بازی موسوم به کولینگ برک تا حدی کمک می کنند اما فدراسیون بین المللی بازیکنان حرفه ای فوتبال (فیف پرو) معتقد است


برچسب ها: جام جهانی - جام جهانی باشگاه ها - جهانی - بازیکنان - آمریکا - پنالتی از دست رفته - مسابقات جام جهانی
آخرین اخبار سرویس:

گرمای آمریکا، کابوس بازیکنان جام جهانی: تکرار فاجعه باجو در راه است؟

گرمای آمریکا، کابوس بازیکنان جام جهانی: تکرار فاجعه باجو در راه است؟