مطالب مرتبط:
اجرای طرح جمع آوری معتادان متجاهر با رویکرد پیشگیری از سرقت در ساری 
اجرای جدید طرح کرامت رضوی برای بازنشستگان
اجرای جدید طرح کرامت رضوی برای بازنشستگان
اجرای جدید طرح کرامت رضوی برای بازنشستگان | پرداخت رفاهیات و خدمات جدید از این ماه به بازنشستگان
تامین امنیت آبی تهران و کرج با اجرای طرح آبرسانی زیاران به بیلقان
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 31 تیر 1404 ساعت 22:102025-07-22اقتصادي

لرستان پایلوت اجرای طرح جهش تولید گوشت قرمز


رییس سازمان جهاد کشاورزی استان گفت: لرستان به عنوان یکی از شش استان پایلوت کشور در طرح ملی خوداتکایی گوشت قرمز انتخاب شد.

- رییس سازمان جهاد کشاورزی استان گفت: لرستان به عنوان یکی از شش استان پایلوت کشور در طرح ملی خوداتکایی گوشت قرمز انتخاب شد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان لرستان ، رییس سازمان جهاد کشاورزی استان گفت: لرستان به عنوان یکی از شش استان پایلوت طرح ملی خوداتکایی گوشت قرمز در کشور انتخاب شده است.

  نامدار صیادی افزود: این طرح با هدف افزایش تولید و خودکفایی در زمینه گوشت قرمز در سطح کشور اجرا می شود و لرستان با دارا بودن ظرفیت های مناسب در بخش دامداری روستایی و عشایری، نقش کلیدی در این طرح ایفا می کند.

    صیادی گفت: این طرح ملی از سال 1404 به صورت آزمایشی اجرا می شود و سهم لرستان در آن، پوشش 400 هزار رأس دام سبک روستایی و عشایری در 194 روستا و 10 هزار بهره بردار است.

  رییس سازمان جهاد کشاورزی لرستان با اشاره به ظرفیت های لرستان در حوزه دامپروری افزود: در قالب این طرح ملی، در مجموع دو میلیون رأس دام سبک، 760 روستا و 50 هزار بهره بردار در کشور تحت پوشش قرار می گیرند.


برچسب ها: سازمان جهاد کشاورزی - جهاد کشاورزی استان - گوشت قرمز - لرستان - استان - جهاد کشاورزی - رییس سازمان
آخرین اخبار سرویس:

لرستان پایلوت اجرای طرح جهش تولید گوشت قرمز

لرستان پایلوت اجرای طرح جهش تولید گوشت قرمز