مطالب مرتبط:
حرکت مهم به نفع افغانی ها در تهران
قیمت افغانی به تومان امروز دوشنبه 23 تیر 1404 چقدر است؟
قیمت افغانی افغانستان امروز 23 تیر 1404 با رشد 2.79 درصدی | پیش بینی قیمت افغانی فردا 24 تیر
قیمت افغانی افغانستان به تومان امروز دوشنبه 23 تیر 1404
قیمت افغانی به تومان و دلار، امروز (دوشنبه 23 تیرماه 1404)
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 23 تیر 1404 ساعت 19:252025-07-14سياسي

یار جلیلی تمامی جاسوسان افغانی موساد را تبرئه کرد!


شبکه خبر شروع به دعوت اشخاصی کرده که به هر قیمت ممکن اتباع غیرمجاز را از وجود جاسوس در میان شان تبرئه کنند.

پس از دعوت مصطفی کواکبیان که این پروژه را بد اجرا کرد، - شبکه خبر شروع به دعوت اشخاصی کرده که به هر قیمت ممکن اتباع غیرمجاز را از وجود جاسوس در میان شان تبرئه کنند.

پس از دعوت مصطفی کواکبیان که این پروژه را بد اجرا کرد، حالا نوبت محمد منان رییسی، نماینده قم در مجلس شورای اسلامی و رییس ستاد جلیلی در قم در انتخابات ریاست جمهوری اخیر رسید که این کار را انجام داد.

رییسی مدعی شد در جلسه با مسئولین امنیتی، آنها به او گفته اند حتی یک جاسوس افغانی تا امروز دستگیر نکرده اند! این در حالی است که تعداد بالایی گزارش و فیلم از دستگیری جاسوسان افغانی منتشر شده و نیروی انتظامی رسماً از دستگیری شماری از این جاسوسان خبر داده و اعترافات آنها را پخش کرده و حتی در موردی یکی از این جاسوسان در حضور رییس قوه قضاییه اعتراف می کند و کارشناس پرونده به رییس قوه قضاییه درباره این جاسوس توضیح می دهد.

اظهارات مشکوک رییسی و سپس اعترافات شماری از جاسوسان که از اتباع بوده اند را می بینید.


برچسب ها: جاسوس - مصطفی کواکبیان - اتباع غیرمجاز - انتخابات ریاست جمهوری - افغانی - دستگیر - دعوت
آخرین اخبار سرویس:

یار جلیلی تمامی جاسوسان افغانی موساد را تبرئه کرد!

یار جلیلی تمامی جاسوسان افغانی موساد را تبرئه کرد!