مطالب مرتبط:
رژیم صهیونیستی شمشیر را علیه سازمان ملل از رو بسته است
اعتراف وزیر جنگ سابق رژیم صهیونیستی به انزوای اسراییل در جهان
قطع همکاری دانشگاه فلورانس ایتالیا با موسسات علمی رژیم صهیونیستی
تظاهرات گسترده در سوئد علیه جنایات رژیم صهیونیستی در غزه
پوستر/ شهدای مازندرانی جنگ 12 روزه رژیم صهیونیستی
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 30 تیر 1404 ساعت 03:202025-07-20بين الملل

رژیم صهیونیستی شمشیر را علیه نهادهای بشردوستانه از رو بسته است


وزیر امور خارجه رژیم صهیونیستی اعلام کرد که از تمدید شدن روادید رییس دفتر هماهنگی امور بشردوستانه سازمان ملل در سرزمین های اشغالی جلوگیری کرده است.

- وزیر امور خارجه رژیم صهیونیستی اعلام کرد که از تمدید شدن روادید رییس دفتر هماهنگی امور بشردوستانه سازمان ملل در سرزمین های اشغالی جلوگیری کرده است.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از الجزیره، وزیر امور خارجه رژیم صهیونیستی گفت که دستور داده تا ویزای جاناتان ویتال رییس دفتر هماهنگی امور بشردوستانه سازمان ملل در سرزمین های اشغالی تمدید نشود.

گیدئون ساعر در شبکه اجتماعی ایکس با انکار واقعیت ها درباره جنایات رژیم اشغالگر در نوار غزه نوشت: به دنبال رفتارهای مغرضانه و خصمانه علیه اسراییل، تحریف واقعیت و ارائه گزارش های دروغین درباره اسراییل این دستور را صادر کردم.

وی در ادامه بدون اشاره به دروغ پردازی صهیونیست ها برای توجیه نسل کشی فلسطینیان افزود: ما با کسی که درباره اسراییل دروغ پراکنی کند، همکاری نخواهیم کرد! دفتر هماهنگی امور بشردوستانه سازمان ملل با اشاره به اینکه اسراییل از تمدید ویزای رییس این نهاد در فلسطین خودداری کرده است، گزارش داد مقام های رژیم اسراییل دستورهای جدیدی برای آواره کردن ساکنان غزه صادر کرده اند که این بار بخش هایی از شمال غزه را در بر می گیرد.


برچسب ها: رژیم صهیونیستی - سرزمین های اشغالی - وزیر امور خارجه - بشردوستانه - صهیونیست - صهیونیستی - امور خارجه
آخرین اخبار سرویس:

رژیم صهیونیستی شمشیر را علیه نهادهای بشردوستانه از رو بسته است

رژیم صهیونیستی شمشیر را علیه نهادهای بشردوستانه از رو بسته است