مطالب مرتبط:
تأیید شروع غیرعادی فصل برای بارسلونا توسط سازمان لیگ اسپانیا
انفجار و آتش سوزی در کارخانه های صنعتی سرزمین های اشغالی از زمان شروع جنگ 12 روزه
حملات سایبری دو روز قبل از جنگ شروع شدند/ حمله مجازی از 170 کشور به ایران
زمان شروع المپیک 2028 آمریکا اعلام شد
اختصاصی| مهم ترین وعده برای شروع روزی پُرانرژی
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 25 تیر 1404 ساعت 14:102025-07-16پزشكي

خوردنی هایی که می توانند عامل شروع پارکینسون باشند


غذاهای فوق فرآوری شده شامل نان های تولید انبوه، چیپس، غلات صبحانه و نوشابه های گازدار می شوند که حاوی نگهدارنده ها، رنگ ها و طعم دهنده های مصنوعی و همچنین افزودنی هایی مانند امولسیفایرها هستند.

- غذاهای فوق فرآوری شده شامل نان های تولید انبوه، چیپس، غلات صبحانه و نوشابه های گازدار می شوند که حاوی نگهدارنده ها، رنگ ها و طعم دهنده های مصنوعی و همچنین افزودنی هایی مانند امولسیفایرها هستند.

مطالعه ای جدید نشان می دهد افرادی که به طور منظم غذای فوق فرآوری شده مصرف می کنند، در مقایسه با کسانی که این دست از مواد غذایی را نمی خورند، ممکن است برای بروز نشانه های اولیه بیماری پارکینسون در معرض خطر بیشتری قرار داشته باشند.

به گزارش ایسنا، غذاهای فوق فرآوری شده شامل نان های تولید انبوه، چیپس، غلات صبحانه و نوشابه های گازدار می شوند که حاوی نگهدارنده ها، رنگ ها و طعم دهنده های مصنوعی و همچنین افزودنی هایی مانند امولسیفایرها هستند.

مطالعات پیشین مصرف مکرر غذاهای فوق فرآوری شده را با مشکلاتی مانند چاقی، بیماری قلبی، سرطان و مرگ زودرس مرتبط دانسته اند.

اکنون، مقاله ای که در مجله نورولوژی (Neurology) منتشر شده، نشان می دهد مصرف منظم غذاهای فوق فرآوری شده با نشانه های اولیه بیماری پارکینسون ارتباطی قوی دارد؛ نشانه هایی که ممکن است به


برچسب ها: نوشابه های گازدار - فرآوری - صبحانه - پارکینسون - نوشابه - بیماری پارکینسون - تولید
آخرین اخبار سرویس:

خوردنی هایی که می توانند عامل شروع پارکینسون باشند

خوردنی هایی که می توانند عامل شروع پارکینسون باشند