مطالب مرتبط:
مردم از خرید بیش از نیاز خودداری کنند
کمبودی در بازار شیر خشک نداریم؛ مردم به اندازه خرید کنند
افزایش سهمیه و راه اندازی نانوایی های سیار/مردم از خرید های هیجانی پرهیز کنند
تولید داخلی پاسخگوی نیاز است؛ مردم به اندازه نیاز واقعی خرید کنند
بانک ها از برگشت زدن چک های مردم خودداری کنند
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 1 تیر 1404 ساعت 11:202025-06-22اقتصادي

مردم از خرید بیش از نیاز خودداری کنند


رییس اتاق اصناف تهران با تأکید بر وفور کالاهای اساسی در کشور، از مردم خواست به شایعات فضای مجازی توجه نکنند و از خرید بیش از نیاز خودداری کنند چراکه انبارهای کشور مملو از کالاهای اساسی است و جای هیچ گونه نگرانی نیست.

- به گزارش جماران؛ حمیدرضا رستگار - رییس اتاق اصناف تهران - با تأکید بر اینکه در حوزه اقتصاد، کسب وکار و تأمین کالای اساسی هیچ گونه کمبودی وجود ندارد، اظهار کرد: فقط باید مدیریت کنیم، چراکه به هر حال ممکن است بعضی افراد درباره برخی کالاهای اساسی نگران باشند.

من اینجا به صورت دقیق و کارشناسی عرض می کنم که واقعاً در حوزه تأمین کالای اساسی هیچ کمبودی وجود ندارد.

وی برخی نگرانی ها را ناشی از فضاسازی دشمنان در شبکه های مجازی دانست و افزود: بعضی از القائات از سوی دشمنان به مردم منتقل می شود، اما واقعیت این است که انبارهای ما مملو از کالاهای اساسی است.

چه بحث نان و چه سایر کالاها، همه این موارد از سوی دولت رصد و تأمین می شود.

بنابراین هیچ جای نگرانی نیست.

رستگار در گفت وگو با یک برنامه خبری از مردم درخواست کرد که خرید بیش از نیاز نداشته باشند و گفت: ذخایر کالایی ما به اندازه ای است که هیچ گونه نگرانی وجود ندارد.

ما این تجربه را در دوران 8 سال دفاع مقدس هم داشتیم، اما امروز شرایط مان صد درصد بهتر از قبل است.


برچسب ها: کالاهای اساسی - رییس اتاق اصناف تهران - اساسی - اتاق اصناف تهران - رییس اتاق اصناف - کالای اساسی - اتاق اصناف
آخرین اخبار سرویس:

مردم از خرید بیش از نیاز خودداری کنند

مردم از خرید بیش از نیاز خودداری کنند