مطالب مرتبط:
آموزش چهار هزار نفر در مراکز مهارت آموزی خراسان شمالی
صیغه زن کارمند با رییس شرکت به آبروریزی منجر شد
شرکت چهار کشتی گیر مازندرانی در رقابت های بین المللی مجارستان
مدیرعامل شرکت فرودگاه ها خبر داد: برقراری 500 پرواز در یک روز
چرا رونالدو در مراسم تشییع دیوگو ژوتا شرکت نکرد؟
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 18 تیر 1404 ساعت 08:402025-07-09اجتماعي

شرکت بیش از 8 هزار نفر در دور های مهارت آموزی


بیش از 8 هزار نفر در سه ماهه اول امسال در دوره های مهارت آموزی در خراسان جنوبی شرکت کردند.

- بیش از 8 هزار نفر در سه ماهه اول امسال در دوره های مهارت آموزی در خراسان جنوبی شرکت کردند.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان جنوبی، مدیر کل آموزش فنی و حرفه ای استان گفت: از ابتدای سال جاری تا کنون 6 هزار نفر در مراکز دولتی و بیش از 2 هزار نفر در آموزشگاه های آزاد استان در دوره های مهارتی آموزش های لازم را فرا گرفتند.

حسن کامرانی فرد افزود: این افراد در مجموع یک میلیون نفر ساعت آموزش را در حرفه های مختلف گذرانده اند.

وی گفت: هزار و 95 اسیب دیده اجتماعی، هزار و 76 متقاضی مهارت آموزی، 753 دانشجو و فارغ التحصیل دانشگاهی و 744 سرباز وظیفه از جمله تشکیل دهندگان مهارت آموزان سه ماهه اول سال 1404 بوده اند.

مدیر کل آموزش فنی و حرفه ای استان همچنین از معرفی 5 هزار و 624 نفر به حوزه ارزشیابی این اداره کل در این مدت خبر داد و گفت: از این تعداد 3 هزار و 507 نفر موفق به دریافت گواهینامه مهارت شده اند.

کامرانی فرد با اشاره به اجرای دوره های آموزشی در متاطق روستایی افزود: با هدف ایجاد چرخه آموزش تا اشتغال روستاییان و عشایر از ابتدای سال 483 نفر در این مناطق در دوره های آموزشی شرکت کرده اند.


برچسب ها: مهارت آموزی - دوره های مهارت آموزی - خراسان جنوبی - آموزش فنی و حرفه ای - هزار - مهارت - آموزش
آخرین اخبار سرویس:

شرکت بیش از 8 هزار نفر در دور های مهارت آموزی

شرکت بیش از 8 هزار نفر در دور های مهارت آموزی