مطالب مرتبط:
هشدار صمصامی به بانک مرکزی در خصوص نحوه اجرای قوانین ارزی
بانک های مرکزی چه بلایی بر سر پول می آورند؟
بانک مرکزی: وام های شبکه های اجتماعی جعلی است
پول در حساب، اما چک ها پاس نمی شوند/ چرا بانک مرکزی بی تفاوت است؟
کلاهبرداری پرداخت وام با آرم و عنوان بانک مرکزی
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 17 تیر 1404 ساعت 15:202025-07-08اقتصادي

کنترل التهابات ارزی نتیجه مدیریت بانک مرکزی و هوشمندی مردم بود


ما در روزهای اخیر شاهد بودیم که بازار ارز به دنبال جنگ تحمیل شده رژیم صهیونیستی به کشورمان، با مدیریت خوب بانک مرکزی و هوشمندی مردم کنترل شد.

- احمد فاطمی عضو فراکسیون مستقلین مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه کنترل التهابات ارزی نتیجه مدیریت بانک مرکزی و هوشمندی مردم بود، گفت: ما در دوازده روز جنگ تحمیلی رژیم صهیونیستی به کشورمان شاهد افزایش اندک قیمت ارز در بازار بودیم به طوری که دلار در بازار غیررسمی از کانال 84 هزار تومان به کانال 93 هزار تومان رسید.

وی افزود: این افزایش قیمت ناشی از جوسازی و فضاسازی های روانی بود و عملاً خرید و فروشی در بازار انجام نمی شد.

بازار ارز در هر کشوری متأثر از عوامل سیاسی و امنیتی دچار نوسان و تلاطم می شود و بازار ارز کشور ما نیز مستقل از این امر نیست.

فاطمی خاطرنشان کرد: البته با مدیریت خوب بانک مرکزی و هوشمندی مردم که تحت تأثیر این جوسازی و فضاسازی روانی برای افزایش قیمت ارز قرار نگرفتند ما شاهد بازگشت قیمت دلار به کانال 84 هزار تومان پس از آتش بس بودیم.

البته این فضاسازی ها و نگرانی ها از ادامه جنگ همچنان ادامه دارد که همین موضوع باعث نوسان دوباره دلار شده که این هم پایدار نخواهد بود.


برچسب ها: بانک مرکزی - بازار - رژیم صهیونیستی - بازار ارز - مدیریت - مرکزی - فراکسیون مستقلین مجلس
آخرین اخبار سرویس:

کنترل التهابات ارزی نتیجه مدیریت بانک مرکزی و هوشمندی مردم بود

کنترل التهابات ارزی نتیجه مدیریت بانک مرکزی و هوشمندی مردم بود