مطالب مرتبط:
پایداری شبکه برق در شرایط بمباران و حملات دشمن حفظ شد
صنعت آب و برق توان رویارویی با شرایط سخت تر از جنگ تحمیلی اخیر را دارد
هیئات مذهبی فارس از ایجاد پاتوق در محدوده حریم شبکه برق خودداری کنند
صنعت آب و برق توانمند در رویارویی با شرایط سخت تر از جنگ
هیئات مذهبی فارس از ایجاد پاتوق در محدوده حریم شبکه برق خودداری کنند
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 4 تیر 1404 ساعت 21:102025-06-25بين الملل

پایداری شبکه آب و برق در 12 روز جنگ


سخنگوی دولت چهاردهم امروز (چهارشنبه) به اتفاق وزیر نیرو در جریان بازدید از شرکت توانیر، شهادت دو تن از همکاران فعال وزارت نیرو و شرکت توانیر را در جریان حملات رژیم صهیونیستی تبریک و تسلیت گفت و اظهار داشت: - سخنگوی دولت چهاردهم امروز (چهارشنبه) به اتفاق وزیر نیرو در جریان بازدید از شرکت توانیر، شهادت دو تن از همکاران فعال وزارت نیرو و شرکت توانیر را در جریان حملات رژیم صهیونیستی تبریک و تسلیت گفت و اظهار داشت: مردم در 12 روز جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران دلگرم به پایداری خدمات آب و برق بودند.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مصطفی رجبی مشهدی مدیرعامل توانیر و ماشاءالله تابع جماعت مدیرکل دفتر وزارتی وزارت نیرو و مدیران کل حراست و روابط عمومی وزارت نیرو و شرکت توانیر نیز حضور داشتند، سخنگوی دولت گفت: خدماتی که وزارت نیرو در حوزه صنعت آب و صنعت برق ارائه می دهد همانند نفس کشیدن است به این معنا که تا زمانی که این خدمات وجود دارد مردم احساس می کنند که باید باشد، اما با کوچک ترین اختلال در هر یک از این حوزه ها تازه مردم متوجه ارزش و اهمیت آن می شوند.

فاطمه مهاجرانی تاکید کرد: جای تشکر ویژه از تمام فعالان حوزه صنعت آب و برق وجود دارد که طی 12 روز جنگ زیر موشک باران، ریز پرنده، بمب و .


برچسب ها: شرکت توانیر - وزارت نیرو - رژیم صهیونیستی - توانیر - سخنگوی دولت - وزارت - نیرو
آخرین اخبار سرویس:

پایداری شبکه آب و برق در 12 روز جنگ

پایداری شبکه آب و برق در 12 روز جنگ