| یکشنبه، 1 تیر 1404 ساعت 10:452025-06-22بين الملل
«اسکات ریتر»، افسر اطلاعاتی سابق آمریکا، حملات انجام شده کشورش به ایران را «حملات نمایشی برای حفظ آبرو، بدون هیچ دستاورد قابل توجهی» توصیف کرد.
- به گزارش جماران؛ اسکات ریتر ، افسر اطلاعاتی سابق آمریکا، حملات انجام شده کشورش به ایران را حملات نمایشی برای حفظ آبرو، بدون هیچ دستاورد قابل توجهی توصیف کرد.
او تصریح کرد که آمریکا باعث هرج و مرج بین المللی شده و اعتبار خود را به ویژه در مورد ایده عدم اشاعه هسته ای از دست داده است.
او همچنین در مصاحبه خود با المیادین اعلام کرد که هرگونه پایان فعلی این رویارویی، پیروزی برای تهران خواهد بود، نه شکست .
برچسب ها: حملات -
اطلاعاتی -
آمریکا -
دستاورد -
ایران -
هسته ای -
افسر |
آخرین اخبار سرویس:
|
نظر افسر اطلاعاتی سابق آمریکا در مورد تجاوز کشورش علیه سایتهای هسته ای ایرانی ها: حملات به ایران دستاورد قابل توجهی نداشت
نظر افسر اطلاعاتی سابق آمریکا در مورد تجاوز کشورش علیه سایتهای هسته ای ایرانی ها: حملات به ایران دستاورد قابل توجهی نداشت
همه حقوق این سایت برای قطره محفوظ است. قطره مسئولیتی در قبال محتوای مطالب ندارد.
تمامی خدمات این سایت، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می باشند و فعالیت های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.