مطالب مرتبط:
جذب 27 درصد از سهمیه کود لرستان
معاون سازمان تبلیغات اسلامی: «مدرسه شمع» راه اندازی شد/ 40 درصد جمعیت مبلغان را «بانوان» تشکیل می دهند
قهرمانی یاسی در مسابقات آزاد تپانچه بانوان
فوتبال بانوان/ تمرین ریکاوری ملی پوشان پس از بازی با سنگاپور
قهرمانی یاسی در مسابقات آزاد تپانچه بانوان
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 21 تیر 1404 ساعت 15:502025-07-12سياسي

64 درصد از شرکت کنندگان در کنکور سراسری لرستان بانوان هستند


64 درصد از شرکت کنندگان در نوبت دوم کنکور سراسری لرستان بانوان هستند.

- 64 درصد از شرکت کنندگان در کنکور سراسری لرستان بانوان هستند خرم آباد - 64 درصد از شرکت کنندگان در نوبت دوم کنکور سراسری لرستان بانوان هستند.

به گزارش خبرگزاری مهر ، نوبت دوم کنکور سراسری سال 1404 در روزهای 26 و 27 تیرماه، با رقابت 24 هزار و 73 داوطلب در استان لرستان برگزار می شود، رقابتی پرهیجان که 64 درصد شرکت کنندگان آن را در استان، زنان تشکیل می دهند.

این آزمون در صبح پنج شنبه، 26 تیرماه، برای داوطلبان گروه های علوم انسانی و ریاضی، عصر پنجشنبه برای داوطلبان گروه های هنر و زبان خارجی و صبح جمعه، 27 تیرماه، داوطلبان پُرشمار برای گروه علوم تجربی برگزار می شود.

بیشترین تعداد شرکت کننده در لرستان، مربوط به گروه علوم تجربی با 14 هزار و 750 نفر است و کمترین آن در گروه هنر با 591 نفر هستند.

همچنین، شش هزار و 380 نفر در گروه انسانی، هزار و 406 نفر در گروه ریاضی و 946 نفر در گروه زبان خارجی، رقابت می کنند.

از مجموع شرکت کنندگان در لرستان، تعداد شش هزار و 481 نفر در حوزه های مختلف دانشگاه لرستان، آزمون خواهند داد.


برچسب ها: کنکور سراسری - لرستان - سراسری - کنکور - داوطلبان - بانوان - شرکت
آخرین اخبار سرویس:

64 درصد از شرکت کنندگان در کنکور سراسری لرستان بانوان هستند

64 درصد از شرکت کنندگان در کنکور سراسری لرستان بانوان هستند