مطالب مرتبط:
حکم قاضی آمریکایی در مورد شکایت از متا و تیک تاک بابت قتل یک نوجوان 15 ساله
ترامپ از معامله بزرگ برای اپلیکیشن تیک تاک خبر داد
گروهی از افراد «بسیار ثروتمند» آماده خرید اپلیکیشن تیک تاک هستند
ترامپ: گروهی از «افراد بسیار ثروتمند» در پی خرید تیک تاک هستند
چالش تیک تاک جان یک کودک بریتانیایی را گرفت
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 10 تیر 1404 ساعت 10:052025-07-01حوادث

مرگ یک نوجوان تیک تاک و مایکروسافت را به دادگاه کشید


شرکت های متا پلتفرمز و بایت دنس (مالک تیک تاک) با شکایتی به اتهام مرگ غیرعمد از سوی مادر یک نوجوان 15 ساله نیویورکی مواجه شده اند.

- به گزارش تابناک به نقل از مهر به نقل از رویترز، پل گوتز، قاضی دادگاهی در آمریکا، اعلام کرد که نورما نازاریو، مادر نوجوان جان باخته، می تواند شکایتی علیه شرکت های متا و بایت دنس (مالک تیک تاک) در دادگاه پیگیری کند.

این شکایت بر این ادعا استوار است که این دو شرکت با معتاد کردن پسر 15 ساله اش، زاخاری، به پلتفرم های اینستاگرام و تیک تاک و نمایش محتوا هایی مرتبط با چالش های خطرناک، از جمله دویدن روی قطار در حال حرکت (Subway Surfing)، نقش مؤثری در تحریک او به این رفتار مرگبار داشته اند.

متا بایت دنس و شرکت اسنپ (مالک اسنپ چت) با هزاران شکایت درباره اعتیادآور بودن پلتفرم هایشان و آسیب رساندن به کودکان، مدارس و دولت ها رو به رو هستند.

زاخاری نازاریو همراه دوستش در 20 فوریه 2023 میلادی هنگامیکه یک قطار مترو بروکلین از روی پلی رد می شد، روی سقف آن رفتند واما وی از آنجا سقوط کرد و درگذشت.

مادر این نوجوان بعدا چند ویدئو مرتبط به Subway Surfing را در حساب های کاربری زاخاری در شبکه های اجتماعی دید.

متا و بایت دنس مرگ این نوجوان را دلخراش خواندند، اما تحت بند 230 قانون نجابت ارتباطات فدرال آمریکا و همچنین بند آزادی بیان قانون اساس


برچسب ها: تیک تاک - شکایت - نوجوان - دادگاه - پلتفرم - شرکت - اینستاگرام
آخرین اخبار سرویس:

مرگ یک نوجوان تیک تاک و مایکروسافت را به دادگاه کشید

مرگ یک نوجوان تیک تاک و مایکروسافت را به دادگاه کشید