مطالب مرتبط:
ایران هم اکنون دارای بازدارندگی هسته ای است/ آنچه برای امنیت ایران مهم است، ظرفیت علمی هسته ای است که هم اکنون موجود بوده و قابل سلب نیست/ ایران توانایی نابودی اسراییل با همان اورانیوم غنی شده 60 درصد را دارد/ اصرار اسراییل بر صفر بودن ظرفیت غنی سازی ایران را فقط ترامپ می پذیرد/
طارمی جواب اعراب حاشیه خلیج فارس را داد
گزارش جدید ایران به شورای امنیت درباره حمله 12 روزه اسراییل
افشای ابعاد تازه حمله اسراییل به ایران ؛ اسناد جدید ایران در شورای امنیت
حملات اسراییل و آمریکا ناقض قوانین بین المللی هستند/ اروپا از مخالفت با ترامپ پرهیز می کند
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 21 تیر 1404 ساعت 00:052025-07-11بين الملل

ترامپ سیاست «نفت در برابر امنیت» را در خلیج فارس تغییر داد/ اسراییل نباید اعراب را نادیده بگیرد


دونالد ترامپ رییس جمهور آمریکا به وضوح «دکترین کارتر» در سال 1980 مبنی بر «نفت در برابر امنیت» را در منطقه خلیج فارس تضعیف می کند.

- بازدید رییس جمهور ترامپ از منطقه خلیج فارس نشان داد که ایالات متحده قادر است سیاستی خلاقانه پیرامون صلح، ثبات منطقه ای و همکاری تدوین کند.

به گزارش سرویس بین الملل تابناک، موسسه کشور های عربی خلیج فارس در واشنگتن در مقاله ای به بررسی روابط کنونی آمریکا و اعراب خلیج فارس پرداخته که در ادامه آمده است.

 نتیجه سفر رییس جمهور دونالد جی.

ترامپ به کشور های خلیج فارس فرصتی است برای امتحان این فرضیه که در نوامبر 2024 توسط این نویسندگان مطرح شد: داشتن سیاست خلاقانه ای با تمرکز بر صلح، ثبات منطقه ای و همکاری .

  اگرچه توافق های امضا شده در طول سفر بیشتر جنبه معاملاتی داشتند و برنامه MAGA ترامپ را پیش بردند، آنها از چند جهت نیز استراتژیک بودند.

این توافق ها سه الزام اصلی برای ایجاد همکاری های برد–برد در دوره دوم ریاست جمهوری ترامپ را برآورده ساختند و کشور های شورای همکاری خلیج فارس را به مرکز امور جهانی چندجانبه و چندشبکه جهانی انتقال دادند.

نخست اینکه، این سفر بحث اخیر درباره چه چیزی در حال حاضر امور جهانی را هدایت می کند را – حداقل در این منطقه – قطعی کرد: ژئو اقتصاد نه ژئوپولتیک.


برچسب ها: خلیج فارس - رییس جمهور - منطقه خلیج فارس - ترامپ - خلیج - فارس - منطقه
آخرین اخبار سرویس:

ترامپ سیاست «نفت در برابر امنیت» را در خلیج فارس تغییر داد/ اسراییل نباید اعراب را نادیده بگیرد

ترامپ سیاست «نفت در برابر امنیت» را در خلیج فارس تغییر داد/ اسراییل نباید اعراب را نادیده بگیرد