مطالب مرتبط:
معرفی 6 حقوقدان برای عضویت در شورای نگهبان به مجلس
معرفی 6 حقوقدان به مجلس برای عضویت در شورای نگهبان
معرفی 6 حقوقدان برای عضویت در شورای نگهبان به مجلس
6 حقوقدان برای عضویت در شورای نگهبان به مجلس معرفی شدند
قوه قضاییه شش حقوقدان برای عضویت در شورای نگهبان به مجلس معرفی کرد + اسامی
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 21 تیر 1404 ساعت 12:452025-07-12سياسي

6 حقوقدان برای شورای نگهبان معرفی شدند


 سخنگوی هیأت رییسه مجلس اعلام کرد: آقایان سید بهزاد پورسید ، ذبیح الله خداییان ، هادی طحان نظیف ، محمدرضا صارمی ، غلام رضا مولابیگی و محمدرضا صابر 6 حقوقدانی هستند که از سوی رییس قوه قضاییه به مجلس شورای اسلامی معرفی شده اند و با رای نمایندگان مجلس 3 نفر از این 6 نفر به عنوان حقوقدان به عضویت شورای نگهبان درخواهند آمد.

به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، عباس گودرزی سخنگوی هیأت رییسه مجلس از معرفی 6 حقوقدان برای عضویت در شورای نگهبان به مجلس شورای اسلامی خبر داد و گفت: آقایان سید بهزاد پورسید ، ذبیح الله خداییان ، هادی طحان نظیف ، محمدرضا صارمی ، غلام رضا مولابیگی و محمدرضا صابر 6 حقوقدانی هستند که از سوی رییس قوه قضاییه به مجلس شورای اسلامی معرفی شده اند.

وی اظهار کرد: بر این اساس از میان این افراد 3 نفر با رأی نمایندگان برای مدت 6 سال به عنوان عضو حقوقدان شورای نگهبان انتخاب خواهند شد.

سخنگوی هیئت رییسه مجلس گفت: پایان هفته جاری، رای گیری برای انتخاب 3 نفر از اعضای حقوقدانان شورای نگهبان انجام می گیرد.

بر اساس بند (2) اصل 91 قانون اساسی شش نفر حقوقدان شورای نگهبان، در رشته های مختلف حقوقی، از میان حقوقدانان مسلمانی که به وسیله رییس قوه قضاییه به مجلس شورای اسلامی معرفی می شوند و با رای مجلس انتخاب می گردند.


برچسب ها: مجلس شورای اسلامی - شورای نگهبان - حقوقدان - شورای - شورای اسلامی - سخنگوی هیأت رییسه - ذبیح الله خداییان
آخرین اخبار سرویس:

6 حقوقدان برای شورای نگهبان معرفی شدند

6 حقوقدان برای شورای نگهبان معرفی شدند