مطالب مرتبط:
بیش از 18 هزار داوطلب نوبت دوم آزمون سراسری در کردستان رقابت می کنند
رقابت 24 هزار داوطلب لرستانی در آزمون سراسری
رقابت بیش از هفت هزار و 300 داوطلب در نوبت دوم آزمون سراسری 1404 در استان سمنان
اینفوگرافیک| رقابت بیش از 64 هزار داوطلب کنکور سراسری در خراسان رضوی
آیا جنگ جهانی سوم آغاز شده است؟/ آزمون استقامت جهانی و سکوت استراتژیک چین
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 25 تیر 1404 ساعت 18:102025-07-16سياسي

فردا، آغاز رقابت بیش از 47 هزار داوطلب خوزستانی در نوبت دوم آزمون سراسری


نوبت دوم آزمون سراسری دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی فردا با حضور بیش از 47 هزار داوطلب در خوزستان آغاز می شود.

- نوبت دوم آزمون سراسری دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی فردا با حضور بیش از 47 هزار داوطلب در خوزستان آغاز می شود.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان ، معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه شهید چمران اهواز گفت: در نوبت دوم آزمون سراسری سال 1404، در استان خوزستان 47 هزار و 215 داوطلب که شامل 31 هزار و 533 داوطلب خانم و 15 هزار و 682 داوطلب مرد حضور دارند.

دکتر رحیم پیغان با اشاره به اینکه داوطلبان خوزستانی  در 291 حوزه امتحانی باهم به رقابت می پردازند، اظهار کرد: از مجموع 47 هزار و 215 داوطلب، 25 هزار و 728 داوطلب در گروه علوم تجربی،   12 هزار و 522 داوطلب در گروه علوم انسانی، چهار هزار و 749  داوطلب در گروه علوم ریاضی و فنی،   2 هزار و 803 داوطلب در گروه زبان خارجه و  یک هزار و 413 داوطلب در گروه هنر حضور دارند.

وی ادامه داد: آزمون گروه های علوم انسانی و گروه علوم ریاضی و فنی صبح پنج شنبه (26 تیر ماه) و گروه های هنر و زبان خارجه عصر پنج شنبه (26 تیر ماه) و گروه علوم تجربی صبح جمعه (27 تیرماه) برگزار می شود.

 


برچسب ها: داوطلب - آزمون سراسری - هزار - خوزستان - مراکز آموزش عالی - استان خوزستان - سراسری
آخرین اخبار سرویس:

فردا، آغاز رقابت بیش از 47 هزار داوطلب خوزستانی در نوبت دوم آزمون سراسری

فردا، آغاز رقابت بیش از 47 هزار داوطلب خوزستانی در نوبت دوم آزمون سراسری