مطالب مرتبط:
آمار مشترکان فیبرنوری در کردستان 21 درصد افزایش یافت
افزایش 30 درصدی قیمت بلیت قطارهای مسافری از نیمه دوم تیرماه 1404
کارزار درخواست حذف 50 درصدی افزایش قبض تلفن
رفع مشکل کم آبی روستای مشهدالکوبه اراک با افزایش 40 درصدی ظرفیت آب آشامیدنی
افزایش هشت درصدی تصادفات فوتی در قزوین
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 17 تیر 1404 ساعت 09:102025-07-08فناوري

افزایش 21 درصدی مشترکان فیبرنوری


آمار مشترکان فیبرنوری در کردستان 21 درصد افزایش یافت.

- به گزارش خبرگزاری صدا وسیمای کردستان ، مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات کردستان گفت: در سه ماهه اول امسال، آمار مشترکان اینترنت فیبرنوری و ارائه سرویس در استان نسبت به مدت مشابه سال قبل، 21 درصد افزایش یافت.

آرام حیدری با اشاره به ارائه سرویس FTTH در 11 شهر استان، اظهار کرد: در حال حاضر 12 هزار و 250 نفر در کردستان از اینترنت مبتنی بر فیبرنوری استفاده می کنند.

وی افزود: آمار مشترکان و ضریب نفوذ اینترنت سیار طی سه ماهه اول امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته، هفت درصد افزایش یافت.

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات کردستان خاطرنشان کرد: در سه ماهه اول امسال، 17 روستای استان به اینترنت 4 G متصل شدند و این مهم با جدیت دنبال می شود حیدری یادآور شد: 94.

5 درصد روستا های استان به شبکه ملی اطلاعات متصل هستند که 78 درصد آنها کیفیت قابل قبول دارند و بهینه سازی و افزایش کیفیت بقیه روستا ها در دستور کار این اداره کل قرار دارد.

وی به در دست اجرا بودن فیبر نوری در استان نیز اشاره کرد و گفت: بهار امسال، 23 کیلومتر فیبر نوری روستایی (پروژه تار) در استان اجرا شد.


برچسب ها: ارتباطات و فناوری اطلاعات - کردستان - فیبرنوری - ارتباطات و فناوری - مدیرکل ارتباطات - اینترنت - فناوری اطلاعات
آخرین اخبار سرویس:

افزایش 21 درصدی مشترکان فیبرنوری

افزایش 21 درصدی مشترکان فیبرنوری