مطالب مرتبط:
50 درصد تسهیلات سرمایه گذاری در کهگیلویه و بویراحمد جذب شده است
برگزاری آزمون ورودی مدارس نمونه دولتی در کهگیلویه و بویراحمد
صدور هشدار زرد هواشناسی در کهگیلویه و بویراحمد
افزایش پنج برابری هدف صادراتی کهگیلویه و بویراحمد نسبت به سال گذشته
برنامه قطعی برق کهگیلویه و بویراحمد شنبه 21 تیر 1404 + ساعات خاموشی برق یاسوج شنبه 21 تیر 1404
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 21 تیر 1404 ساعت 10:102025-07-12حوادث

دستگیری 3 گروه متخلف شکار در کهگیلویه و بویراحمد


مدیرکل حفاظت محیط زیست کهگیلویه و بویراحمد از دستگیری سه گروه متخلف شکار و صید در مناطق مختلف استان در هفته گذشته خبر داد.

- به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز کهگیلویه و بویراحمد ، عبدال دیانتی نسب گفت: از متخلفان دو قبضه سلاح، سه لاشه حیوان و 50 قطعه پرنده سهره کشف شد.

وی عنوان کرد: در منطقه سردسیری، یگان حفاظت پارک ملی دنا (محدوده پادنا) در پی گشت زنی های مستمر و پایش شبانه روزی مناطق تحت حفاظت، دو متخلف شکار یک قلاده خوک وحشی را دستگیر و به مراجع قضایی معرفی کردندودیانتی نسب اضافه کرد:در ضلع جنوبی پارک ملی دنا، مأموران یگان حفاظت پس از دریافت گزارش مبنی بر شکار یک رأس کل وحشی و اطمینان از صحت آن، با هماهنگی مقام قضایی شهرستان دنا و اخذ مجوز بازرسی، از منزل یکی از روستا های حاشیه منطقه، مقادیری گوشت مربوط به این شکار را کشف و ضبط کردند.

دیانتی نسب با اشاره به دستگیری دو متخلف شکار یک قلاده تشی در شهرستان باشت، ابراز کرد: یگان حفاظت محیط زیست شهرستان بویراحمد نیز در گشت شبانه در منطقه شکار ممنوع و حفاظت شده، سه گروه متخلف شکار را دستگیر کردند که از آنان دو قبضه سلاح غیرمجاز و 50 قطعه سهره کشف و ضبط شد.

وی در پایان با یادآوری شماره تماس رایگان 1540 به عنوان پل ارتباطی مردم و محیط زیست، از شهروندان خواست تا در صورت مشاهده هرگونه


برچسب ها: کهگیلویه و بویراحمد - بویراحمد - دستگیر - کهگیلویه - پارک ملی دنا - دستگیری - مدیرکل حفاظت محیط زیست
آخرین اخبار سرویس:

دستگیری 3 گروه متخلف شکار در کهگیلویه و بویراحمد

دستگیری 3 گروه متخلف شکار در کهگیلویه و بویراحمد