مطالب مرتبط:
پزشکیان: بودجه دستگاه ها بر اساس کارکرد نیروی انسانی تخصیص می یابد
اختصاص 160 هکتار زمین برای ایجاد نیروگاه خورشیدی در سیستان و بلوچستان
فراتر از تصور: بودجه ای که دنیای ژوراسیک: تولد دوباره را زیر و رو می کند!
عزم دولت برای تکمیل زیرساخت های ایلام؛ 20 همت اختصاص یافت
فیلم/ توصیه رهبر انقلاب به مجلس درباره بررسی بودجه سالیانه
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 21 خرداد 1404 ساعت 17:402025-06-11سياسي

پزشکیان: بودجه سازمان ها بر اساس کیفت خدمت اختصاص یابد


باید بودجه بر اساس کارکرد نیروی انسانی به هر ارگان اختصاص یابد که گروه هدف، کیفیت و مقدار خدمت مشخص می شود و بر اساس بودجه تخصیص یافته با این معیارها سازمان ها پاسخگو باشد.

- رییس جمهور گفت: باید بودجه بر اساس کارکرد نیروی انسانی به هر ارگان اختصاص یابد که گروه هدف، کیفیت و مقدار خدمت مشخص می شود و بر اساس بودجه تخصیص یافته با این معیارها سازمان ها پاسخگو باشد.

به گزارش خبرگزاری مهر ، مسعود پزشکیان صبح امروز چهارشنبه در جلسه شورای عالی اداری، در ارتباط با بودجه ریزی استانی تاکید کرد: منابع مالی بودجه باید بر اساس عدالت اختصاص یابد، در این راستا باید شاخص ها احصا شود تا استانداران بر این مبنا امور استانی خود را مدیریت کنند.

رییس جمهور با اشاره به اهمیت بودجه ریزی عملیاتی و اختصاص بودجه سازمانی بر اساس میزان کارکرد و عملکرد خاطرنشان کرد: اگر به خروجی های مورد انتظار یک سازمان متناسب با میزان ورودی ها نرسیدیم، باید تصمیمات لازم در ارتباط با اصلاح ساختار و سازمان اتخاذ شود.

همچنین باید بودجه بر اساس کارکرد نیروی انسانی به هر ارگان اختصاص یابد که در این راستا گروه هدف، کیفیت و مقدار خدمت مشخص می شود تا سازمان بر اساس بودجه تخصیص یافته با این معیارها پاسخگو باشد.


برچسب ها: بودجه - اختصاص - اساس - سازمان ها - سازمان - نیروی انسانی - رییس جمهور
آخرین اخبار سرویس:

پزشکیان: بودجه سازمان ها بر اساس کیفت خدمت اختصاص یابد

پزشکیان: بودجه سازمان ها بر اساس کیفت خدمت اختصاص یابد