مطالب مرتبط:
دستگیری شکار چیان متخلف در منطقه حفاظت شده قمصر و برزک
بازداشت 2 متخلف در سنندج که با بیل مکانیکی حفاری غیرمجاز می کردند
کلاهبردار سابقه دار توسط حفاظت اطلاعات دادگستری مازندران بازداشت شد
پشت پرده تأکید عجیب صدیقی بر بازداشت یک فرزندش!/ نام هر دو پسر چه بود؟
خواننده معروف ایرانی در آمریکا بازداشت شد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 20 خرداد 1404 ساعت 21:002025-06-10حوادث

بازداشت شکارچیان متخلف در منطقه حفاظت شده قمصر و برزک


رییس اداره حفاظت محیط زیست کاشان، از بازداشت یک گروه متخلف شکار سه رأس قوچ وحشی خبر داد.

- ایسنا/اصفهان رییس اداره حفاظت محیط زیست کاشان، از بازداشت یک گروه متخلف شکار سه رأس قوچ وحشی خبر داد.

الهیار دولتخواه درگفت وگو با ایسنا اظهارکرد: مأموران یگان حفاظت محیط زیست، هنگام گشت و کنترل در منطقه حفاظت شده قمصر و برزک با شنیدن صدای شلیک تیر در منطقه پس از سه ساعت جست وجو در ارتفاعات، دوربین کشی و کوهپیمایی موفق به شناسایی متخلفان شدند.

وی افزود: این گروه سه نفره با آگاهی از حضور ماموران یگان اقدام به فرار کردند که طی تعقیب وگریز در کوه های منطقه، دو نفر از متخلفان دستگیر و یک نفر از آنها متواری شد.

رییس اداره حفاظت محیط زیست کاشان اضافه کرد: از متخلفان دستگیر شده لاشه سه رأس قوچ وحشی همراه با ادوات شکار و یک دستگاه موتور سیکلت ضبط و توقیف شد.

دولتخواه، ضمن تقدیر از تلاش شبانه روزی محیط بانان سخت کوش گفت: پرونده متخلفان برای سیر مراحل قانونی تحویل مراجع قضایی شد.

شهرستان کاشان با داشتن وسعت 60 هزار هکتار عرصه های طبیعی با تنوع بالایی از گونه های جانوری و گیاهی از مهم ترین زیستگاه های حیات وحش در کشور محسوب می شود.

انتهای پیام


برچسب ها: رییس اداره حفاظت محیط زیست - حفاظت محیط زیست - حفاظت - متخلف - رییس اداره - منطقه حفاظت شده - محیط زیست
آخرین اخبار سرویس:

بازداشت شکارچیان متخلف در منطقه حفاظت شده قمصر و برزک

بازداشت شکارچیان متخلف در منطقه حفاظت شده قمصر و برزک