مطالب مرتبط:
اصفهان آماده پذیرش 1500 سرمایه گذار خارجی و داخلی است
نخستین نمایشگاه سرمایه گذاری اصفهان نتیجه محور باشد
استاندار: نمایشگاه سرمایه گذاری اصفهان باید خروجی محور باشد
نمایشگاه سرمایه گذاری اصفهان باید خروجی محور باشد
نخستین نمایشگاه سرمایه گذاری اصفهان نتیجه محور باشد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 10 خرداد 1404 ساعت 20:352025-05-31اقتصادي

1500 سرمایه گذار داخلی و خارجی به اصفهان می آیند


معاون اقتصادی استاندار اصفهان از برگزاری نخستین رویداد بین المللی سرمایه گذاری در این استان با هدف معرفی فرصت های سرمایه گذاری و جذب 1500 سرمایه گذار خبر داد.

- اصفهان - معاون اقتصادی استاندار اصفهان از برگزاری نخستین رویداد بین المللی سرمایه گذاری در این استان با هدف معرفی فرصت های سرمایه گذاری و جذب 1500 سرمایه گذار خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر ، کوروش خسروی، عصر شنبه در نشست خبری از برگزاری نخستین رویداد بین المللی سرمایه گذاری در استان اصفهان خبر داد.

وی با بیان اینکه این رویداد با هدف معرفی فرصت های سرمایه گذاری در استان و بهره گیری از بازار عظیم در جنوب کشور طراحی شده است، افزود: این رویداد میزبان حدود 1500 سرمایه گذار از داخل و خارج کشور باشد.

معاون اقتصادی استاندار اصفهان افزود: برآوردها نشان می دهد که بین 500 تا 600 پروژه سرمایه گذاری با توجیه اقتصادی مناسب در این رویداد معرفی خواهند شد.

این پروژه ها به منظور جذب سرمایه و ارتقا سطح اقتصادی استان اصفهان در نظر گرفته شده اند.

وی تصریح کرد: شورای سیاستگذاری این رویداد از دو هفته پیش تشکیل شده و به سرعت در حال پیگیری برنامه ریزی ها و هماهنگی های لازم است.

خسروی همچنین به تلاش برای دعوت از چهره های شاخص ملی برای شرکت در این رویداد اشاره کرد و گفت: برنامه های تخصصی اجلاس شامل


برچسب ها: سرمایه گذار - سرمایه گذاری - سرمایه - معاون اقتصادی استاندار - فرصت های سرمایه گذاری - استاندار اصفهان - معاون اقتصادی
آخرین اخبار سرویس:

1500 سرمایه گذار داخلی و خارجی به اصفهان می آیند

1500 سرمایه گذار داخلی و خارجی به اصفهان می آیند