مطالب مرتبط:
افزایش 115 درصدی ذخیره سوخت نیروگاه لوشان/ تولید 182 هزار مگاوات ساعت برق در سال جاری
تولید برق در نیروگاه نکا 30 درصد افزایش یافت
افزایش 25 درصدی مصرف برق در لرستان
مرگ 1179 نفر در حوادث رانندگی نوروز امسال/ افزایش 8 درصدی تلفات  
مرگ 1179 نفر در تصادفات نوروز امسال/ افزایش 8 درصدی تلفات
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 6 خرداد 1404 ساعت 22:152025-05-27اقتصادي

افزایش حدود 30 درصدی تولید برق در نیروگاه نکا طی دوماه


سرپرست شرکت ­مدیریت ­تولیدبرق ­نکا گفت: تولید انرژی خالص نیروگاه شهیدسلیمی نکا در دو ماه ابتدای امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته بیش از 29.

- ایسنا/مازندران سرپرست شرکت ­مدیریت ­تولیدبرق ­نکا گفت: تولید انرژی خالص نیروگاه شهیدسلیمی نکا در دو ماه ابتدای امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته بیش از 29.

8 درصد افزایش یافت.

عبدالرضا محمودی سه شنبه 6 خرداد اظهار کرد: در اردیبهشت ماه با توجه به فصل تعمیرات نیروگاهی و طبق برنامه، واحد 2 بخار جهت تعمیرات میاندوره ای و تعویض لوله های بویلر به طور کامل، واحدهای یک و سه بخار برای تعمیرات میاندوره ­ای و غیرمترقبه در مجموع به مدت 17 روز و واحدهای یک گازی و بخار بلوک سیکل ترکیبی نیز به مدت پنج روز به دلیل انجام بازدید دوره ­ای از مدار تولید خارج بودند، با این حال حدود 861 میلیون و 652 هزار ­­کیلو وات­ ساعت انرژی خالص در واحدهای نیروگاه تولید و به شبکه سراسری برق کشور تزریق شد.

محمودی ادامه داد: در دو ماه ابتدای امسال حدود یک میلیارد و 572 میلیون کیلو وات ساعت انرژی خالص در واحدهای نیروگاه تولید و تحویل شبکه برق کشور شد که در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته بیش از 29.

8 درصد رشد داشته است.

وی همچنین با اشاره به ضرورت آمادگی کامل همه واحدهای نیروگاهی برای تولید پایدار انرژی در فصول مختلف سال، گفت: از مهر


برچسب ها: تولید - نیروگاه - تولید انرژی - تعمیرات - واحد - انرژی - سرپرست
آخرین اخبار سرویس:

افزایش حدود 30 درصدی تولید برق در نیروگاه نکا طی دوماه

افزایش حدود 30 درصدی تولید برق در نیروگاه نکا طی دوماه