مطالب مرتبط:
وحید امیری و امید عالیشاه به این تیم های لیگ برتری می روند
پایان دور پنجم مذاکرات ایران و آمریکا؛ امید به توافق پایدار
وحید امیری و امید عالیشاه به این تیم های لیگ برتری می روند
مهر تایید امید عالیشاه به قرار گرفتن در لیست مازاد
وحید امیری و امید عالیشاه به این تیم های لیگ برتری می روند
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 3 خرداد 1404 ساعت 11:152025-05-24سياسي

محسنی ثانی: گفت وگوهای رم شفاف تر اما هنوز در بیم و امید


عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس درباره نتایج دور پنجم مذاکرات ایران و آمریکا گفت: فضای گفت وگو نسبت به قبل مثبت تر شده اما همچنان نمی توان از تداوم احتیاط در مسیر مذاکرات چشم پوشید.

- محمدرضا محسنی ثانی؛ عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در گفت و گو با خبرنگار سیاسی تابناک، در ارتباط با نتایج دور پنجم مذاکرات ایران و آمریکا که در رم ایتالیا برگزار شد، اظهار کرد: آنچه که در دور پنجم اتفاق افتاده تبیین نظرات و دیدگاه های دو طرف بوده که به صورت ریزتر و شفاف تفهیم شده است.

فاصله میان تبلیغات آمریکا و واقعیت مذاکرات رم وی افزود: البته با توجه به فضای تبلیغاتی که طرف آمریکایی قبل از دور پنجم مذاکرات ایجاد کرده بود، آن فضا با فضای داخل جلسه (دور پنجم) متفاوت بوده است.

با توجه به رویکرد، سوابق بدعهدی آمریکا، آنها در ابعاد مختلف خصوصا مسائل سیاسی و بین المللی مشکلاتی را ایجاد می کنند، بنابراین این رویکرد باعث می شود که دستیابی به نتیجه قطعی کمرنگ شود.

 وضعیت بیم و امید در روند مذاکرات عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس ادامه داد: در مذاکرات همواره این چانه زنی ها وجود دارد و ما هم فعلا در وضعیت بیم و امید هستیم.


برچسب ها: مذاکرات ایران و آمریکا - مذاکرات - کمیسیون امنیت ملی - عضو کمیسیون امنیت - آمریکا - ایران و آمریکا - کمیسیون امنیت
آخرین اخبار سرویس:

محسنی ثانی: گفت وگوهای رم شفاف تر اما هنوز در بیم و امید

محسنی ثانی: گفت وگوهای رم شفاف تر اما هنوز در بیم و امید