مطالب مرتبط:
افت ارزش دلار برای پنجمین ماه متوالی
دلار برای پنجمین ماه متوالی کاهش یافت
دلار برای پنجمین ماه متوالی کاهش یافت
کاهش بیش از 2 هزار تومانی دلار / آخرین قیمت دلار امروز جمعه 9 خرداد ماه 1404
رشد چشمگیر Chainlink با افزایش بیش از 50 درصد ارزش کل شبکه در ماه مه
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 9 خرداد 1404 ساعت 15:402025-05-30اقتصادي

کاهش ارزش دلار برای پنجمین ماه پیاپی


در معاملات امروز هم دلار روند خوبی را در بازار جهانی تجربه نکرد و بر همین اساس برای پنجمین ماه پیاپی کاهش ماهانه را به ثبت رساند.

- به گزارش خبرنگار مهر به نقل از رویترز، در معاملات امروز بازار جهانی ارز، دلار روند امیدوار کننده ای را به ثبت نرساند و بر همین اساس در ماه می هم شاهد کاهش ارزش این ارز آمریکایی بودیم.

این پنجمین ماه پیاپی است که ارزش دلار به دلایل مختلف از جمله سیاست های تعرفه ای دونالد ترامپ، رییس جمهور آمریکا، و تأثیرات آن بر تجارت این کشور، کاهش می یابد.

بی ثباتی پیش آمده به خاطر سیاست های تعرفه ای ترامپ موجب شده تا سرمایه گذاران بازار ارز به سمت فاصله گرفتن از دلار و تبدیل دارایی های خود به ارزهایی جذاب تر بروند.

در واقع سرمایه گذاران نگران آن هستند که اقدامات ترامپ بازارهای آمریکا را تضعیف کند.

کیت ژاکس، کارشناس بازار ارز بانک سوسیت جنرال، بر این باور است که اخبار مربوط به سیاست های ترامپ در حال از بین جذابیت آمریکا برای سرمایه گذاران خارجی است.

ارزش دلار در ماه می در برابر فرانک سوییس، یورو و پوند انگلیس کاهش یافته است .

هم اکنون هم چشم سرمایه داران به آمار تورم این کشور دوخته شده که قرار است تا ساعاتی دیگر از سوی بانک مرکزی آمریکا در قالب گزارش هزینه مصارف شخصی منتشر شود.


برچسب ها: بازار - سرمایه گذاران - بازار جهانی - دلار - آمریکا - بازار ارز - ارزش دلار
آخرین اخبار سرویس:

کاهش ارزش دلار برای پنجمین ماه پیاپی

کاهش ارزش دلار برای پنجمین ماه پیاپی