مطالب مرتبط:
رشد 143 درصدی صادرات پسته در سال 1403؛ تولید 300 هزار تن پسته در سال گذشته
درخشش و رکود طلای اصفهان در چشم دنیا| موانع تولید و صادرات برطرف شود
تداوم اجرای طرح کالابرگ ضرورتی انکارناپذیر برای حمایت از دهک های پایین
با جذب سرمایه در معدن، رشد 13 درصدی امکان پذیر خواهد بود
تداوم حملات رژیم اسراییل به غزه/ 30 شهید و 120 زخمی فقط در یک جنایت رفح + فیلم
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 11 خرداد 1404 ساعت 17:552025-06-01اقتصادي

تداوم رشد صادرات گلستان به ترکمنستان نیازمند رفع موانع است


دبیر شورای گفت وگوی دولت و بخش خصوصی گلستان با اشاره به رشد 75 درصدی صادرات استان به ترکمنستان، خواستار رفع موانع بانکی، گمرکی و تقویت زیرساخت های تجاری برای تداوم این روند شد.

- گرگان-دبیر شورای گفت وگوی دولت و بخش خصوصی گلستان با اشاره به رشد 75 درصدی صادرات استان به ترکمنستان، خواستار رفع موانع بانکی، گمرکی و تقویت زیرساخت های تجاری برای تداوم این روند شد.

به گزارش خبرنگار مهر ، امیر یوسفی عصر یکشنبه در نشست تجارت با ترکمنستان که با حضور سفیر جمهوری اسلامی ایران در عشق آباد در گرگان برگزار شد، گفت: جمهوری اسلامی ایران و ترکمنستان دارای پیوندهای تاریخی، فرهنگی و اقتصادی عمیقی هستند که نزدیکی جغرافیایی دو کشور، زمینه ساز گسترش روزافزون این همکاری ها به ویژه در حوزه های تجارت، انرژی، حمل ونقل و ترانزیت شده است.

وی با بیان اینکه ترکمنستان بزرگ ترین شریک تجاری استان گلستان است، افزود: در سال 1402 ارزش صادرات استان گلستان به ترکمنستان با رشد 75 درصدی نسبت به سال پیش از آن به 161 میلیون و 228 هزار دلار رسید که نشان دهنده ظرفیت بالای استان در این عرصه است.

دبیر شورای گفت وگوی دولت و بخش خصوصی گلستان همچنین خاطرنشان کرد: با وجود رشد قابل توجه، هنوز حجم تجارت ما با ترکمنستان متناسب با ظرفیت های موجود نیست و فعالان اقتصادی با چالش ه


برچسب ها: ترکمنستان - جمهوری اسلامی ایران - شورای گفت وگوی دولت - رفع موانع - جمهوری اسلامی - گلستان - صادرات
آخرین اخبار سرویس:

تداوم رشد صادرات گلستان به ترکمنستان نیازمند رفع موانع است

تداوم رشد صادرات گلستان به ترکمنستان نیازمند رفع موانع است