مطالب مرتبط:
استاندار خراسان رضوی: اولویت هر کشوری آموزش و پرورش است | موفقیت «نهضت مدرسه سازی» در گرو مشارکت مردمی
مرکز پرتودهی محصولات کشاورزی کرمانشاه راه اندازی شود
1200 مدرسه رسمی حفظ قرآن در کشور راه اندازی می شود!
راه اندازی هزار و 200 مدرسه رسمی حفظ قرآن در کشور
بیمارستان فیاض بخش، پناهگاه کارگران در جنوب غرب تهران/ برای تکمیل و راه اندازی 4 همت خرج شده
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 20 خرداد 1404 ساعت 13:102025-06-10سياسي

راه اندازی نهضت ارتقای کیفی آموزش در خراسان رضوی


اگر بتوانیم ساختاری مناسب در قالب یک تشکل مردم نهاد برای ارتقای کیفیت آموزش در مدارس استان ایجاد کنیم، می توانیم همزمان با نهضت مدرسه سازی، - ایسنا/خراسان رضوی استاندار خراسان رضوی گفت: اگر بتوانیم ساختاری مناسب در قالب یک تشکل مردم نهاد برای ارتقای کیفیت آموزش در مدارس استان ایجاد کنیم، می توانیم همزمان با نهضت مدرسه سازی، نهضت ارتقای کیفی آموزش را نیز راه اندازی کنیم.

غلامحسین مظفری در حاشیه همایش نهضت توسعه فضاهای آموزش و پرورش خراسان رضوی در جمع خبرنگاران اظهار کرد: نهضت مدرسه سازی در راستای هدفی است که رییس جمهور برای تمامی دستگاه های اجرایی کشور در سال 1404 تعیین کرده؛ مبنی بر اینکه تلاش شود فضاهای آموزشی مورد نیاز برای آموزش و پرورش با اولویت ساخت مدارس استاندارد به جای مدارس سنگی، کانکسی و سایر مدارس کم برخوردار، در کشور تأمین شود.

وی افزود: اگر بتوانیم ساختاری مناسب در قالب یک تشکل مردم نهاد در آموزش و پرورش استان برای ارتقای کیفیت آموزش شکل دهیم، افراد زیادی وجود دارند که مایلند به مدارس سابق خود کمک فکری کنند.

چنین تشکلی می تواند همزمان با نهضت مدرسه سازی، نهضت ارتقای کیفی آموزش را نیز در خراسان رضوی راه اندازی کند.


برچسب ها: خراسان رضوی - آموزش - مدارس استان - مدرسه سازی - تشکل مردم نهاد - مدارس - خراسان
آخرین اخبار سرویس:

راه اندازی نهضت ارتقای کیفی آموزش در خراسان رضوی

راه اندازی نهضت ارتقای کیفی آموزش در خراسان رضوی