مطالب مرتبط:
هنر و فرهنگ در کنار مسجد، اوقات فراغت نوجوانان را غنی می کنند
غنی سازی اوقات فراغت نوجوانان در سایه پیوند مسجد، هنر و فرهنگ
صنایع دستی؛ تجلی عینی فرهنگ یک ملت است
لزوم احیای بنیاد فرهنگ، هنر و ادب آذربایجان
عراقچی: فرش ایرانی سفیری از دل فرهنگ و هنر ایران است
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 20 خرداد 1404 ساعت 21:502025-06-10سياسي

فرهنگ و هنر می تواند پلی مستحکم میان ملت ها باشد


معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری کرمانشاه به برگزاری رویداد بین المللی چوب با حضور هنرمندان ایرانی و چینی در کرمانشاه اشاره کرد و گفت: - ایسنا/کرمانشاه معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری کرمانشاه به برگزاری رویداد بین المللی چوب با حضور هنرمندان ایرانی و چینی در کرمانشاه اشاره کرد و گفت: فرهنگ و هنر می تواند پلی مستحکم میان ملت ها باشد.

به گزارش ایسنا، بهرام سلیمانی، امروز(20 خرداد) در مراسم اختتامیه رویداد بین المللی چوب در کرمانشاه، با بیان اینکه صنایع دستی میراث زنده بشریت است، افزود: صنایع دستی تنها یک کالا نیست، بلکه روایت گر فرهنگ، باورها و هنر نیاکان ماست.

معاون استانداری کرمانشاه تصریح کرد: از فرش ایرانی و نقش های هزار ساله آن گرفته تا ظروف سفالی چینی، از منبت کاری های ظریف ما تا صنایع دستی بومی آفریقا، هرکدام داستان منحصربفردی از تمدن بشری را روایت می کند.

وی تاکید کرد: صنایع دستی نه تنها هنر، بلکه محرکی برای اقتصاد خلاق و توسعه پایدار است و با حمایت هنرمندان و ترویج صنایع دستی می توانیم به اشتغالزایی، حفظ محیط زیست و تقویت گردشگری فرهنگی کمک کنیم.

سلیمانی با قدردانی از تلاش هنرمندان صنایع دستی برای پاسداری از این فرهنگ، اظهار کرد: امیدواریم صنایع دستی ایران مانند گذشته درخشش خود را حفظ کند و ن


برچسب ها: کرمانشاه - استانداری کرمانشاه - هنرمندان ایرانی - بین المللی - صنایع دستی - استانداری - حضور هنرمندان
آخرین اخبار سرویس:

فرهنگ و هنر می تواند پلی مستحکم میان ملت ها باشد

فرهنگ و هنر می تواند پلی مستحکم میان ملت ها باشد