مطالب مرتبط:
ارسال پیامک های توهین آمیز به نمایندگان/ دستگاه های امنیتی ورود کنند
ارسال پیامک های تهدیدآمیزبه نمایندگان همزمان باانتخابات هیئت رییسه
شناسایی و ثبت غار تنگ غزال دهج در شهرستان شهربابک
این دو بازرس قلابی تعزیرات را شناسایی کنید + عکس
درخواست پلیس تهران برای شناسایی 2 متهم به جعل عنوان و اخاذی
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 4 خرداد 1404 ساعت 09:252025-05-25سياسي

منشأ پیامک های تهدیدآمیز به نمایندگان باید شناسایی شود


نماینده مردم دورود و ازنا با انتقاد از ارسال پیامک های انبوه و تهدیدآمیز به نمایندگان مجلس، خواستار ورود حراست مجلس و دستگاه های امنیتی به این موضوع شد.

- منشأ پیامک های تهدیدآمیز به نمایندگان باید شناسایی شود نماینده مردم دورود و ازنا با انتقاد از ارسال پیامک های انبوه و تهدیدآمیز به نمایندگان مجلس، خواستار ورود حراست مجلس و دستگاه های امنیتی به این موضوع شد.

به گزارش خبرنگار مهر ، روح الله لک علی آبادی در جلسه علنی امروز مجلس شورای اسلامی در تذکر شفاهی، ضمن تقدیر و تشکر از ریاست مجلس شورای اسلامی به خاطر شفاف سازی در مورد ابلاغ قانون حجاب و پالرمو، گفت: متأسفانه شاهد هستیم که برخی سلبریتی ها به مجلس وارد می شوند و جلساتی برگزار می کنند تا درباره هیئت رییسه مجلس تصمیم گیری کنند.

وی ادامه داد: امروز عده ای به صورت هدفمند پیامک های انبوهی با تهدید و تطمیع ارسال می کنند تا بر روند تصمیم گیری های مجلس تأثیر بگذارند.

سوال این است که منشأ این پیامک ها کجاست؟ نمایندگان باید با تلفن همراه خود به پیامک ها و مشکلات مردم پاسخ دهند، نه اینکه روزانه با هزاران پیامک تهدیدآمیز مواجه شوند که صدای مردم در میان آن ها گم شود.

از حراست مجلس انتظار داریم که در این زمینه اقدام کند.


برچسب ها: پیامک های تهدیدآمیز - نمایندگان - مجلس شورای اسلامی - مجلس - تهدید - پیامک - نماینده مردم
آخرین اخبار سرویس:

منشأ پیامک های تهدیدآمیز به نمایندگان باید شناسایی شود

منشأ پیامک های تهدیدآمیز به نمایندگان باید شناسایی شود