مطالب مرتبط:
نجات سالانه 30 نوزاد از عقب ماندگی ذهنی در دزفول
قابلیت هوش مصنوعی برای نجات جان سالانه 8 میلیون قربانی آلودگی
دلایل افزایش ابتلا به سرخک طی روزهای اخیر
شناسایی مواردی از ابتلا به سویه جدید کرونا در فرانسه
طلا از مرز حساس عقب رفت
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 3 خرداد 1404 ساعت 14:462025-05-24پزشكي

سالانه 30 نوزاد در دزفول از ابتلا به عقب ماندگی ذهنی نجات می یابند


معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی دزفول با بیان اینکه غربالگری کم کاری تیرویید برای صددرصد موالید انجام می شود،گفت:سالیانه 30 نوزاد از ابتلا به عقب ماندگی ذهنی در دزفول نجات می یابند.

- دزفول - معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی دزفول با بیان اینکه غربالگری کم کاری تیرویید برای صددرصد موالید انجام می شود،گفت:سالیانه 30 نوزاد از ابتلا به عقب ماندگی ذهنی در دزفول نجات می یابند.

مهشید عصار در گفتگو با خبرنگار مهر ، با اشاره به فرارسیدن هفته ملی اطلاع رسانی تیرویید (4 تا 10 خرداد) و همچنین گرامیداشت روز جهانی تیرویید اظهار کرد: بیماری کم کاری تیرویید یکی از شایع ترین و پر عارضه ترین بیماری های نوزادی است که عدم درمان آن موجب عقب ماندگی ذهنی و افت شدید هوش کودک در دوران کودکی می شود.

وی افزود: در صورت غربالگری در روزهای نخست تولد و سپس تشخیص و درمان به موقع این بیماری مهم و شایع، می توان از بروز عقب ماندگی ذهنی نوزاد به طور قطعی پیشگیری کرد.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی دزفول با بیان اینکه در شهرستان دزفول تاکنون بیش از 350 نوزاد مبتلا شناسایی و با درمان به موقع، خطر عقب ماندگی ذهنی آنها مرتفع شده است عنوان کرد: هر سال بیش از 6500 نوزاد ایرانی و غیر ایرانی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی دزفول غربالگری می شوند.


برچسب ها: عقب ماندگی ذهنی - دانشگاه علوم پزشکی دزفول - کم کاری تیرویید - عقب ماندگی - تیرویید - دانشگاه علوم پزشکی - دزفول
آخرین اخبار سرویس:

سالانه 30 نوزاد در دزفول از ابتلا به عقب ماندگی ذهنی نجات می یابند

سالانه 30 نوزاد در دزفول از ابتلا به عقب ماندگی ذهنی نجات می یابند