مطالب مرتبط:
ادعای سی ان ان به استفاده اسراییل از جنگنده های آمریکایی در حمله به ایران
اعلام خط قرمز از سوی بغداد؛ دستور فوری السودانی برای تعقیب گروهی که اسراییل را به حمله اتمی تهدید کرد
حمله با 200 جنگنده؛ اسراییل از این جنگنده ها برای حمله به ایران استفاده کرد | اعتراف شبکه آمریکایی «سی ان ان» 
اسراییل از کدام جنگنده ها برای حمله به ایران استفاده کرد؟ + عکس و جزییات
هشدار مقتدی صدر درباره استفاده از حریم هوایی عراق در تجاوز به ایران
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 23 خرداد 1404 ساعت 18:152025-06-13بين الملل

السودانی: با استفاده از خاک عراق برای حمله به کشورهای همسایه مخالفیم


ما بر مخالفت قاطع با استفاده از خاک عراق یا حریم هوایی آن برای انجام یا تسهیل هرگونه اقدامات خصمانه علیه هر یک از کشورهای همسایه تاکید می کنیم.

- نخست وزیر عراق بیان کرد: ما بر مخالفت قاطع با استفاده از خاک عراق یا حریم هوایی آن برای انجام یا تسهیل هرگونه اقدامات خصمانه علیه هر یک از کشورهای همسایه تاکید می کنیم.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه اطلاع رسانی نخست وزیری عراق، محمد شیاع السودانی نخست وزیر عراق پس از حمله رژیم صهیونیستی به ایران؛ با استیون فیگن کاردار سفارت آمریکا به همراه فرمانده نیروهای ائتلاف (آمریکایی) ، دیدار کرد.

السودانی در این دیدار گفت: موضع ثابت و قاطع عراق این است که آنچه علیه ایران رخ داد، نقض آشکار قوانین بین المللی و یک اقدام تجاوزکارانه است که قواعد نظام بین المللی را از بین می برد و امنیت منطقه ای و بین المللی را تهدید می کند.

این حمله زمانی رخ داد که تلاشهای دیپلماتیک در جریان بود.

این حملات نه تنها تضعیف کننده این تلاشهاست که از نیت عامدانه برای تشدید تنش در منطقه حکایت دارد.

وی افزود: بر مخالفت قاطع با استفاده از خاک عراق یا حریم هوایی آن برای انجام یا تسهیل هرگونه اقدامات خصمانه علیه هر یک از کشورهای همسایه و حق عراق و مسئولیت آن در حمایت از حاکمیت خود تاکید می کنیم.


برچسب ها: کشورهای همسایه - بین المللی - عراق - نخست وزیر عراق - نخست وزیر - استفاده - حریم هوایی
آخرین اخبار سرویس:

السودانی: با استفاده از خاک عراق برای حمله به کشورهای همسایه مخالفیم

السودانی: با استفاده از خاک عراق برای حمله به کشورهای همسایه مخالفیم