مطالب مرتبط:
کشف فرار مالیاتی 10 میلیارد ریالی در همدان
حجم مبادلات بازار ارز تجاری از 5.5 میلیارد دلار گذشت
فعالیت مراکز مجاز استخراج رمز ارز در لرستان محدود شد
فعالیت مراکز مجاز استخراج رمز ارز در لرستان محدود شد
صنعت خودرو 2 میلیارد دلار، ارز گرفت
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 18 خرداد 1404 ساعت 09:302025-06-08اقتصادي

محکومیت یک میلیارد ریالی نگهداری دستگاه تولید رمز ارز در همدان


مدیرکل تعزیرات حکومتی استان همدان از محکومیت یک میلیارد و 161 میلیون ریالی برای نگهداری 6 دستگاه تولید رمز ارز در این استان خبر داد.

- ایسنا/همدان مدیرکل تعزیرات حکومتی استان همدان از محکومیت یک میلیارد و 161 میلیون ریالی برای نگهداری 6 دستگاه تولید رمز ارز در این استان خبر داد.

مرضیه یونسی در گفت وگو با ایسنا، اظهار کرد: پرونده نگهداری 6 دستگاه ماینر قاچاق و 70 قطعه لوازم جانبی به ارزش یک میلیارد و 161 میلیون ریال در شعبه سوم بدوی و ویژه رسیدگی به تخلفات قاچاق کالا و ارز همدان رسیدگی شد.

مدیرکل تعزیرات حکومتی همدان افزود: شعبه پس از رسیدگی و با توجه به ارائه نشدن مدارک گمرکی، اتهام انتسابی را محرز و متخلف را علاوه بر ضبط کالا به پرداخت یک میلیارد و 161 میلیون ریال جزای نقدی محکوم کرد.

یونسی گفت: ماموران کلانتری 18 جورقان با شکایت اداره برق همدان این تخلف را در پارکینگ یک منزل مسکونی کشف و گزارش آن را برای رسیدگی به تعزیرات حکومتی ارسال کردند.

محکومیت قاچاقچی کالای خارجی وی همچنین از محکومیت سه میلیارد و 622 میلیون ریالی قاچاقچی کالا در شهرستان فامنین خبر داد و گفت: شعبه اول بدوی و ویژه رسیدگی به تخلفات قاچاق کالا و ارز شهرستان فامنین به پرونده حمل کالای قاچاق به ارزش 2 میلیارد و 122 میلیون ریال رسیدگی کرد.


برچسب ها: مدیرکل تعزیرات حکومتی - تعزیرات حکومتی - مدیرکل تعزیرات - همدان - میلیارد - نگهداری - دستگاه
آخرین اخبار سرویس:

محکومیت یک میلیارد ریالی نگهداری دستگاه تولید رمز ارز در همدان

محکومیت یک میلیارد ریالی نگهداری دستگاه تولید رمز ارز در همدان