مطالب مرتبط:
هشدار معاون سازمان توسعه تجارت ایران درباره از دست دادن بازار صادراتی عراق
نقش آفرینی سازمان مدیریت و برنامه ریزی در مسیر توسعه خراسان جنوبی
نیروگاه های تجدیدپذیر، کلید عبور از خاموشی ها در برنامه توسعه زنجان است
توسعه روابط دوجانبه و پرونده فلسطین؛ محورهای رایزنی عراقچی در قاهره
کلید توسعه و پیشرفت کشور اعتماد به جوانان است 
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 12 خرداد 1404 ساعت 14:152025-06-02سياسي

سازمان یافتگی مردم اساس توسعه است

سازمان یافتگی مردم  اساس توسعه است

نماینده رییس جمهور در اجرای سیاست های توسعه دریا محور با طرح این پرسش که چرا ایران با وجود سه انقلاب و گذشت 200 سال نتوانسته به توسعه یافتگی برسد؟ ایفای نقش مردم، - ایسنا/آذربایجان شرقی نماینده رییس جمهور در اجرای سیاست های توسعه دریا محور با طرح این پرسش که چرا ایران با وجود سه انقلاب و گذشت 200 سال نتوانسته به توسعه یافتگی برسد؟ ایفای نقش مردم، دانشگاه های مستقل و اقتصاد دانش بنیان را کلید پیشرفت کشور دانست.

علی عبدالعلی زاده روز دوشنبه 12 خردادماه در دیدار صمیمانه با دانشگاهیان دانشگاه تبریز، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره امام خمینی (ره) و شهدای 15 خرداد، به بررسی موانع توسعه ایران پرداخت.

وی با اشاره به اینکه سال 1200 خورشیدی سرآغاز دوران صنعتی شدن در جهان و اراده توسعه در ایران بوده است، انقلاب مشروطه را نقطه عطفی در توسعه خواهی ایرانیان دانست و اظهار کرد: انقلاب مشروطه در سال 1283، با تشکیل نخستین شورای ملی، مبدأ توسعه و توسعه خواهی ایرانیان محسوب می شود.

وی با یادآوری خدمات ارزنده مصدق در دوران نمایندگی مجلس، از جمله تصویب قانون موازنه منفی و ملی شدن نفت، بر اهمیت نقش مردم در پیشبرد اهداف ملی تاکید کرد.

عبدالعلی زاده با طرح این سوال که چرا ایران با وجود گذشت 200 سال و سه انقلاب، نتوانسته به توسعه یافتگی دست یابد، گفت: برای ما


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

سازمان یافتگی مردم اساس توسعه است

سازمان یافتگی مردم اساس توسعه است