مطالب مرتبط:
رییس هیات مدیره شمس آذر: از رجب زاده انتظار اسپانسر 200 میلیاردی نداریم/ هنوز با رحمتی به توافق نهایی نرسیدیم
تبریک عجیب اسپانسر پرسپولیس به استقلال! وکنایه به جهرمی
کری خوانی غیرمنتظره اسپانسر پرسپولیس برای آذری جهرمی!
کری خوانی غیرمنتظره اسپانسر پرسپولیس برای آذری جهرمی!
کری خوانی غیرمنتظره اسپانسر پرسپولیس برای آذری جهرمی!
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 10 خرداد 1404 ساعت 12:202025-05-31ورزشي

بدمینتون زنجان به دنبال جذب اسپانسر


رییس هیأت بدمینتون استان زنجان گفت: نبود اسپانسر یکی از چالش های پیش روی بدمینتون زنجان است.

- ایسنا/زنجان رییس هیأت بدمینتون استان زنجان گفت: نبود اسپانسر یکی از چالش های پیش روی بدمینتون زنجان است.

غلامرضا باقری در گفت وگو با ایسنا، با اشاره به روند رو به رشد این رشته ورزشی در استان، اظهار کرد: بیش از 90 درصد برنامه های سال 1403 بدمینتون استان زنجان محقق شده است.

بر اساس تقویم فدراسیون، در همه مسابقات کشوری در رده های مختلف سنی و در هر دو بخش آقایان و بانوان حضور فعال داشتیم.

وی با اشاره به برنامه ریزی برای ادامه این روند در سال 1404، افزود: در سال جاری نیز برنامه هایی تدوین شده که طبق آن ها در رقابت های پیش رو شرکت خواهیم کرد.

رییس هیأت بدمینتون زنجان با بیان اینکه نبود اسپانسر از چالش های اصلی بدمینتون زنجان است، تصریح کرد: باتوجه به گران بودن تجهیزات ورزشی در تلاش هستیم تا با جذب اسپانسر حضور تیم های بدمینتون استان در لیگ را تسهیل کنیم.

او با اشاره به حضور ورزشکاران زنجانی در رقابت های قهرمانی آسیا و کسب رنکینگ جهانی، ادامه داد: تیم دختران بدمینتون زنجان در سال گذشته موفق به کسب مقام اول در لیگ برتر شدند و تیم پسران نیز عنوان نایب قهرمانی را از آن خود کرد.


برچسب ها: بدمینتون - زنجان - اسپانسر - استان زنجان - رییس هیأت - استان - برنامه
آخرین اخبار سرویس:

بدمینتون زنجان به دنبال جذب اسپانسر

بدمینتون زنجان به دنبال جذب اسپانسر